MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Britney Spears: Είπε όχι σε πρόταση 10 εκατ. δολαρίων για το X Factor!

Λίγα φάνηκαν στην Britney τα 10 εκατ. δολάρια που της πρότεινε ο Simon Cowell και είπε όχι στο X Factor. Είχαμε γράψει στο παρελθόν ότι η Spears ήθελε απεγνωσμένα να γίνει κριτής στo συγκεκριμένο show. Μάλλον όμως παρακαλούσε να γίνει δεκτή με αμοιβή 20 εκατομμύρια δολάρια.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Britney απέρριψε πρόταση του Simon Cowell για να συμμετάσχει ως κριτής στο talent show X Factor. Ο λόγος ήταν ότι της έδινε τα μισά από αυτά που η τραγουδίστρια ζητούσε, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ο Cowell, ο οποίος έχει ξεμείνει από μεγάλο όνομα για την κριτική επιτροπή του show, απέρριψε την πρόταση.

Γεγονός είναι ότι το κασέ της Britney είναι ιδιαιτέρως υψηλό, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η Christina Aguilera και η Paula Abdul, που συμμετέχουν σε αντίστοιχα πρότζεκτ, δεν έχουν μεγαλύτερα κασέ από αυτό που πρότεινε ο Cowell στην Spears. Συγκεκριμένα, η Aguilera έχει συμφωνήσει στα 10 εκατ. δολάρια και η Abdul στα 2,5 εκατ. δολάρια. Βέβαια, ίσως να θεωρεί η Britney ότι είναι μεγαλύτερη φίρμα και γι’ αυτό το κασέ της θα πρέπει να είναι σημαντικά υψηλότερο.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b