Cate Blanchett: Μου προκαλούν οίκτο οι γυναίκες με πλαστικές!
H Cate Blanchett δεν θέλει να κάνει πλαστική με τίποτα! Αυτό αποκάλυψε πρόσφατη συνέντευξή της, στην οποία δηλώνει ότι της προκαλούν τρόμο οι πλαστικές, ενώ τόνισε ότι της προκαλούν λύπηση οι γυναίκες που έχουν κάνει τέτοιου είδους επέμβαση.
A
A
Όπως δήλωσε η ηθοποιός, δεν θέλει να κάνει την ηθικολόγο και να λέει στον κόσμο τι πρέπει να κάνει, αλλά όπως το βλέπει η ίδια, θα φοβόταν πάρα πολύ να κάνει μία πλαστική επέμβαση, γιατί την τρομοκρατούν οι μακροχρόνιες επιπτώσεις που θα είχε. Κι όπως είπε χαρακτηριστικά, “βλέποντας το αποτέλεσμα, το θέαμα δεν με γεμίζει με θαυμασμό. Με γεμίζει με οίκτο!”
Σχετικά με τις μακροχρόνιες συνέπειες των πλαστικών, η Blanchett υποστήριξε ότι εδώ και μια δεκαετία οι άνθρωποι κάνουν πλαστικές στο πρόσωπό τους και αλλού. Και τώρα φαίνονται τα μακροχρόνια αποτελέσματα, τα οποία, κατά τη γνώμη της ηθοποιού δεν είναι καλά.
Γιώργος Σμυρνής
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πού θα φάμε την Παραμονή Χριστουγέννων;
Wake Up Dead Man: Το πιο σκοτεινό Knives Out αξίζει την προσοχή σας
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Δεκεμβρίου
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν το ΣΚ στην Αθήνα
Όσα θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Αυτοκρατορική Βιέννη και βιεννέζικα βαλς από τη Vienna Schoenbrunn Palace Orchestra στο Βελλίδειο
Το STEGI.RADIO έχει πλέον το δικό του app
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων