MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καυτό μοντέλο από Ισραήλ δοκιμάζει ο παραγωγός των Transformers!

Ο Michael Bay, γνωστός παραγωγός του Hollywood, θα κάνει καστ ένα καυτό μοντέλο από το Ισραήλ, την Bar Paly, για τη νέα του ταινία Pain and Gain.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To σέξι μοντέλο, έχει γεννηθεί στο Τελ Αβίβ. Πέρα από την καριέρα του στο χώρο της πασαρέλας, έχει συμμετάσχει σε διάφορα project, κυρίως όμως με τηλεταινίες και άλλα τηλεοπτικά προγράμματα. Τώρα, δοκιμάζεται από τον Michael Bay για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μαύρη κωμωδία για έγκλημα, το Pain and Gain.

Το έργο βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία. Η υπόθεση θα αναφέρεται σε δύο μποντιμπιλντεράδες που κάνουν απαγωγή σε έναν επιχειρηματία και τον χτυπούν σχεδόν μέχρι θανάτου. Όμως ο επιχειρηματίας συνέρχεται και προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να εντοπίσει τους απαγωγείς του. Ο ρόλος της Bar Paly στην ταινία θα είναι αυτός μιας ονειροπαρμένης μετανάστριας, της Sabrina Petrescu, που φιλοδοξεί να γίνει η νέα Marilyn.

Το cast είναι πλουσιότατο. Τον επιχειρηματία θα παίξει ο Tony Shalhoub. Οι  Dwayne Johnson και Mark Wahlberg θα ερμηνεύσουν τους δύο εγκληματίες, ενώ οι Anthony Mackie, Ed Harris και Rob Corddry θα έχουν δεύτερους ρόλους.

Ο Michael Bay  είναι πολύ επιτυχημένος παραγωγός, ο οποίος έχει στην καριέρα του και την παραγωγή των Transformers. Θεωρείται, μάλιστα, από τους ειδήμονες στο να εντοπίζει και να αναδεικνύει καυτές γυναίκες για το Hollywood: Ανακαλύψεις του είναι οι Téa Leoni, Liv Tyler, Kate Beckinsale, Scarlett Johansson, Megan Fox, Isabel Lucas και Rosie Huntington-Whiteley. Αυτή η λίστα τα λέει όλα!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b