MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρεκόρ Άνταμ Σάντλερ στα ‘Βατόμουρα’!

Μετά τα Oscars, σειρά έχουν τα Razzies: Τα Χρυσά Βατόμουρα ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, με τον Άνταμ Σάντλερ μεγάλο πρωταγωνιστή!

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Ο, δημοφιλής στα αμερικάνικα ταμεία, κωμικός έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συγκεντρώνοντας 11 υποψηφιότητες για Χρυσό Βατόμουρο με τις ιδιότητες του πρωταγωνιστή, της πρωταγωνίστριας, του σεναριογράφου και του παραγωγού! Το τελευταίο χτύπημά του, το «Jack & Jill» κατάφερε να συγκεντρώσει 12 υποψηφιότητες σε 10 κατηγορίες: Ανάμεσά τους, αυτές του χειρότερου ανδρικού ρόλου (ο Άνταμ Σάντλερ στο ρόλο του Τζακ), χειρότερου γυναικείου ρόλου (πάλι ο Άνταμ Σάντλερ στο ρόλο της Τζιλ, δίδυμης αδελφής του Τζακ), χειρότερου β’ ανδρικού ρόλου (Αλ Πατσίνο στο ρόλο του… Αλ Πατσίνο), χειρότερου β’ γυναικείου ρόλου (Κέιτι Χολμς) και φυσικά αυτό της χειρότερης ταινίας.

Για τον όχι και τόσο επίζηλο τίτλο της χειρότερης ταινίας της χρονιάς, το «Jack & Jill» έχει να συναγωνιστεί τα «Bucky Larson: Born To Be A Star», «New Years Eve», «Transformers: Dark of The Moon» και «Twilight Saga: Breaking Dawn part 1». Και οι πέντε ταινίες έχουν υποψηφιότητες και στις κατηγορίες χειρότερου σεναρίου, χειρότερης σκηνοθεσίας και χειρότερου συνολικού καστ. Ιδιάιτερη μνεία αξίζει και στον κάποτε ‘οσκαρικό’ Νίκολας Κέιτζ που διεκδικεί το Βατόμουρο χειρότερου α’ ανδρικού ρόλου για την παρουσία του σε 3 ταινίες, τα «Drive Angry», «Trespass» και «Season of The Witch».
Η απονομή για τα 32α Razzie Awards θα γίνει την 1η Απριλίου.

Περισσότερα από Cine News