MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν θέλουν το Δικτάτορα στα Όσκαρ!

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου έχει τρομοκρατηθεί από τα σχέδια του πάντα επεισοδιακού Σάσα Μπάρον Κόεν για τη βραδιά των Όσκαρ την Κυριακή, όμως εκπρόσωποί της διέψευσαν τη φήμη ότι ανακάλεσαν την πρόσκληση του κωμικού για τη λαμπερή εκδήλωση.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Ο Κόεν, ο οποίος συμμετείχε στο καστ του «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε που είναι υποψήφιο για 11 βραβεία, ακούστηκε ότι σκοπεύει να εμφανιστεί στις 26 Φεβρουαρίου ως ο «Δικτάτορας» της επερχόμενης ταινίας του. Μετά τον Ali G, τον Borat και τον Bruno, η νέα περσόνα του βρετανού κωμικού είναι ένας αυταρχικός και παρανοϊκός ηγέτης μιας μικρής χώρας που θα κάνει τα πάντα να αποτρέψει την επικράτηση της δημοκρατίας.

«Δεν απαγορεύσαμε την είσοδο στον Σάσα Μπάρον Κόεν» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της Ακαδημίας, «απλά θέλουμε να γνωρίζουμε τι σκοπεύει να κάνει». Επισήμως θεωρούν μη επιτρεπτή τη ‘χρησιμοποίηση’ της απονομής των Όσκαρ για τη διαφήμιση μιας ταινίας, αλλά στην ουσία θέλουν να αποφύγουν τις απρόβλεπτες φάρσες και τα εξωφρενικά ‘σόου’ που δεν χάνει ευκαιρία να στήνει σε τέτοιες περιστάσεις ο Σάσα Μπάρον Κόεν. Έχει γράψει ήδη ιστορία με επεισοδιακές εμφανίσεις σε φεστιβάλ και απονομές βραβείων μεταμφιεσμένος ως «Μπόρατ» ή «Μπρούνο», και δεν είναι απίθανο και ο «Δικτάτορας» να θελήσει να κάνει και τα Όσκαρ… μπάχαλο!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b