MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μιούζικαλ ο “Σωματοφύλακας” προς τιμήν της Whitney!

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Whitney Houston βιάζονται να εκμεταλλευθούν οι θεατρικοί επιχειρηματίες του Λονδίνου τον θόρυβο που δημιουργείται γύρω από το τραγικό συμβάν και το όνομα της τραγουδίστριας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ανακοινώθηκε συγκεκριμένα ότι στο Λονδίνο θα ανέβει στην σκηνή το θεατρικό μιούζικαλ The bodyguard, το οποίο είναι μεταφορά της διάσημης ταινίας του 1992, στην οποία πρωταγωνιστούσαν η διάσημη τραγουδίστρια, που μεσουρανούσε τότε, καθώς και ο επίσης πρώτης γραμμής σταρ της περιόδου, Kevin Costner. Το τραγούδι I will always love της Dolly Parton, το οποίο τραγούδησε στην ταινία η Whitney έγινε το μεγαλύτερο hit της καριέρας της.

Το μιούζικαλ “The Bodyguard” θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Adelphi Theatre στο Λονδίνο. H Heather Headley θα ερμηνεύσει την Rachel, το ρόλο δηλαδή της Whitney Houston. To νέο σενάριο έχει γραφτεί από τον Αμερικάνο Alex Dinelaris. Αναμένεται να έχει μικρές διαφορές από την ταινία, αλλά και περισσότερα τραγούδια από την καριέρα της Whitney Houston.

Είναι μία ακόμα περίπτωση που επιβεβαιώνει όσους θεωρούν πως ο θάνατος είναι τεράστια διαφήμιση για έναν καλλιτέχνη. Μόνο που ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότητα να καρπωθεί από τα κέρδη της φήμης αυτής!

Γιώργος Σμυρνής


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b