MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα δάκρυα του Kevin στην κηδεία της Whitney Houston!

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η ταφή της Whitney Houston, δίπλα στον τάφο του πατέρα της, John Houston, σε κοιμητήριο στο Ουέστφιλντ του Νιού Τζέρσι. Επίσης, το Σάββατο η οικογένεια της Whitney Houston προσκάλεσε περίπου 1.500 ανθρώπους στην εκκλησία New Hope στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, για να αποχαιρετήσουν την τραγουδίστρια.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Kevin Costner, ο συμπρωταγωνιστής της Whitney στην ταινία “Ο σωματοφύλακας” δάκρυσε για την απώλεια της μεγάλης τραγουδίστριας.

Εμφανώς συγκινημένος ο Kevin Costnet μίλησε για την Whtiney που γνώρισε και αγαπησε. Με δάκρυα στα μάτια, έκανε λόγο για μια γυναίκα με φοβερές ιστορίες, με εκπληκτική ομορφιά αλλά και με ένα τρομερό άγχος για το αν είναι αρκετά καλή σαν τραγουδίστρια και σαν ηθοποιός.. “Πάντοτε πίστευες ότι δεν ήσουν πολύ καλή και αναρωτιόσουν, αν είσαι καλή, αν παίζεις σωστά, αν τραγουδάς όσο καλά πρέπει. Σήμερα έχω να σου πω ότι δεν είσαι μόνο καλή, αλλά υπέροχη”, ανέφερε. “Whitney, ήσουν τόσο όμορφη όσο μια γυναίκα μπορεί να είναι. Μας αφήνεις με τις αναμνήσεις εκείνης της μικρής κοπέλας που ανέβηκε με θάρρος εδώ και τραγούδησε μπροστά στους ανθρώπους που αγάπησε.Όταν πας να τραγουδήσεις μποστά στον Κύριο, να ξέρεις ότι θα είσαι εκπληκτική.”

O Steevy Wonder και η Alicia Keys τραγούδησαν στη μνήμη της Houston. Καλεσμένοι ήταν ακόμη ο Elton John, η Beyonce και ο Jay-Z και η Oprah Winfrey. Η Aretha Franklin- η καλλιτεχνική “μητέρα” της Whitney Houston- προσκλήθηκε και αυτή, αλλά δήλωσε ότι ήταν πολύ άρρωστη για να παραβρεθεί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b