Επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στη Νέα Υόρκη
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε επιτυχώς την πρώτη του επίδειξη μόδας στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας που σύναψε η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week με το Nolcha Fashion Week της Νέας Υόρκης.

Monopoli Team
17.02.2012
A
A
Η demi couture συλλογή του σχεδιαστή φέρει τον τίτλο “New Look New York” και παρουσιάζει προτάσεις για φθινόπωρο/χειμώνα 2012, με νεοϋορκέζικο αέρα και look “grandes dames”.
Η συγκεκριμένη συλλογή εξερευνά μια ποικιλία από παραδοσιακά υφάσματα, όπως κασμίρι, crepe marocain, σατέν duchesse, shantoung, ταφτά, δουλεμένα με τις τεχνικές της κλασικής υψηλής ραπτικής, καθώς στόχος του Βασίλη Ζούλια είναι να προσδώσει στις καθημερινές γυναίκες το κομψό στιλ της υψηλής ραπτικής.
Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που παρακολούθησαν την επίδειξη σε μια ατμόσφαιρα “salon couture”, ανάμεσά τους εκπρόσωποι των διεθνών μέσων και της ελληνικής κοινότητας.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BAVaJp9xzV0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σέρρες: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ANT1 – Η ιστορία συνεχίζεται
Ανακαινισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξεκινά τη νέα σεζόν το Θέατρο Άλφα Ληναίος Φωτίου
«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Η νέα σειρά του Alpha μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της
31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα με την νέα του ταινία
Το πρώτο πλωτό μουσείο του κόσμου «δένει» στον Πειραιά
Oι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 – Με εντυπωσιακό show για τα 50 χρόνια τους
Σκληρές Αλήθειες: 54′ λεπτά με την Επιστημονική Κοινότητα στο Olvio
Το Κύμα, του Τοντ Στράσερ επιστρέφει για 2η σεζόν στο Θέατρο Λαμπέτη
Σταυρός του Νότου: Νέα σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα και γιορτινή διάθεση
Αυτές οι νύχτες (που) μένουν δεν θα είναι οι τελευταίες για τις Νύχτες Πρεμιέρας – παρά την αδιαφορία της Πολιτείας