MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Angelina Jolie: Απειλές κατά της ζωής της για τη νέα της ταινία!

Το αμφιλεγόμενο και δύσκολο θέμα του Βοσνιακού πολέμου, που αποτελεί το αντικείμενο για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina Jolie, δεν μπορούσε να μην προκαλέσει αντιδράσεις. Όπως παραδέχθηκε η ηθοποιός και σκηνοθέτης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας In the Land of Blood and Honey, δέχθηκε η ίδια όσο και Σέρβοι συνεργάτες της γράμματα και e-mail με απειλητικό περιεχόμενο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Στείλανε διάφορα σε μένα, υπήρχαν πράγματα που δημοσιεύθηκαν στο internet” δήλωσε χαρακτηριστικά στην Guardian η Jolie σε συνέντευξη στο Σαράγεβο. “Το καστ δεν μου παραπονέθηκε ποτέ γι’ αυτές τις απειλές…” Όπως τόνισε η Jolie, κάποιοι είδαν τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους σπασμένα, ενώ σε άλλους υπήρξαν υποκλοπές στο τηλέφωνο και απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την Guardian, η Jolie σχεδίαζε να παρευρεθεί και σε πρεμιέρα στο Βελιγράδι. Το ακύρωσε, όμως, εξαιτίας των απειλών κατά της ζωής της και των συνεργατών της.
 
Η ταινία αυτή, η οποία παρουσιάζει έναν έρωτα ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα των δύο αντιμαχόμενων πλευρών στη Βοσνία, έκανε πρεμιέρα πρόσφατα μπροστά σε ένα κοινό 5 χιλιάδων ανθρώπων στο Σεράγεβο. Προκάλεσε, δε, αντιφατικά συναισθήματα και αντιδράσεις στο κοινό. Πρόκειται για ένα έργο που προσπαθεί να αναδείξει την κτηνωδία ενός πολέμου, κατά τη διάρκεια του οποίου υπολογίζεται ότι βιάσθηκαν 50 χιλιάδες γυναίκες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b