MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ευλύγιστο smartphone απο τη Nokia

Τα tablets και τα smartphone είναι πλέον gadgets γνωστά σε όλους. Εύκολα στη χρήση και στη μεταφορά, είναι τα απαραίτητα αντικείμενα τόσο επιχειρηματιών, όσο και των φανατικών της τεχνολογίας. Τις αλλαγές σε αυτό τις ξεκίνησε η Samsung, η οποία πρώτη δημιούργησε μια σειρά από ευλύγιστα tablets. Τώρα και η Nokia υποστηρίζει ότι μπορεί να φτιάξει κάτι ακόμα πιο εύχρηστο αυτό ! Το όνομα του: Nokia Kinetic!

Monopoli Team

H Nokia δημιούργησε μια τεχνολογία που επιτρέπει στο κινητό να λυγίζει με όποιο τρόπο επιθυμεί ο κάτοχος του, χωρίς να χάνει κανένα από τα πλεονεκτήματα του smartphone. Αντίθετα είναι ακόμα πιο εύκολο στη χρήση, καθώς επιτρέπει κινήσεις που στα παλιά, άκαμπτα smartphone θα ήταν αδύνατες, αν όχι και επικίνδυνες για το ίδιο το κινητό!
Σύμφωνα με χειριστές του Nokia Kinetic, πρόκειται για ένα πρωτοποριακό gadget που πρόκειται να αλλάξει το τρόπο που βλέπουμε τη τεχνολογία και ανοίγει πολλά παράθυρα στο μέλλον, ένα μέλλον που θυμίζει όλο και περισσότερο ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το gadget παρουσιάστηκε στην έκθεση Nokia World 2011 και οι λεπτομέρειες για τις ικανότητες και τη τιμή του θα ανακοινωθούν μέσα στο 2012. Αναμένουμε περισσότερα

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b