MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Whitney Houston: Πνίγηκε μες στην μπανιέρα της;

Σοκ στην κοινή γνώμη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της Whitney Houston. Η ντίβα της RNB βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton με το κεφάλι της μέσα στο νερό. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως στάθηκε αδύνατον στους γιατρούς να την επαναφέρουν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H τραγουδίστρια είχε μακρό ιστορικό καταχρήσεων σε αλκοόλ, χάπια, ναρκωτικά. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες συνταγογραφημένων χαπιών- ως επί το πλείστον ηρεμιστικών. Η ίδια είχε παραδεχθεί σε τηλεοπτική συνέντευξή της  ότι έχει κάνει χρήση διαφόρων ψυχοτρόπων ουσιών.

Δεν είναι σίγουρο ακόμα, αν ήταν νεκρή την ώρα που το κεφάλι της βυθίστηκε στο νερό ή απλώς αποκοιμήθηκε, λόγω χρήσης χαπιών και αλκοόλ μέσα στην μπανιέρα της, βούλιαξε το κεφάλι της στο νερό και έτσι πνίγηκε. Το μόνο στοιχείο που υπάρχει, μέχρι στιγμής, είναι ότι βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της. Οι τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δώσουν σίγουρο αποτέλεσμα, για τις αιτίες θανάτου της 48χρονης τραγουδίστριας, θα βγουν σε 4 με 6 εβδομάδες.

R.I.P. Whitney

Η Whitney Houston γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1963 στο Νιου Τζέρσι. Άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά γρήγορα προχώρησε στη μουσική βιομηχανία γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Η μεγάλη της στιγμή, που εκτόξευσε την καριέρα της, ήταν η συμμετοχή της στην ταινία «Ο σωματοφύλακας» με τον Kevin Costner, το 1992 με το τραγούδι «I will always love you» το οποίο ερμηνεύει και το οποίο είχε πρωτοτραγουδήσει η Dolly Parton.

Η Whitney Houston είχε βραβευθεί έξι φορές με Grammy  και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ποπ και rnb τραγουδίστριες όλων των εποχών. Πνευματική της μητέρα και πρότυπο υπήρξε η Aretha Franklin, η οποία, σοκαρισμένη από το θάνατό της, δήλωσε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Whitney έφυγε τόσο ξαφνικά.

Η καριέρα της σημείωσε κάμψη μετά τον ταραχώδη γάμο της με τον Bobby Brown, αλλά και με την χρήση ναρκωτικών. Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 2007, ενώ απέκτησε μια κόρη το 1993 την Bobbi Kristina. Η ίδια η Houston παραδέχθηκε ότι με τη χρήση κοκαΐνης και μαριχουάνα έκανε βραχνή τη φωνή της και δεν μπορούσε πια να πιάσει τις υψηλές νότες.

Τα συλληπητήρια τους για τον τραγικό χαμό της Whitney Houston εξέφρασαν τόσο η Aretha Franklin, όσο και η Mariah Carey, η Gloria Estefan, η Rihanna και πολλοί άλλοι σταρ της μουσικής και όχι μόνο.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b