MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3ο Festival Γυναίκας στο Pure Bliss

Το 3ο Festival Γυναίκας διοργανώνεται στον χώρο Pure Bliss το διήμερο 8 και 9 Μαρτίου, προσφέροντας στο γυναικείο κοινό πολλές ώρες ομορφιάς και διασκέδασης.

Monopoli Team

Στόχος της διοργάνωσης είναι να ανακαλύψουν οι γυναίκες όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς τους, με ιδιαίτερη έμφαση στην θηλυκή τους πλευρά. Στο διήμερο αυτό θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, περιποίηση – ομορφιά, παιχνίδια που θα βοηθήσουν τις παρευρισκόμενες να αναπτύξουν την επικοινωνιακή τους γοητεία.
Προσφέρεται χορός, γυμναστική, γιόγκα εγκυμοσύνης, αλλά και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα της γυναικείας κακοποίησης. Ακόμη θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μαγειρικής, η νικήτρια του οποίου θα έχει για ένα ολόκληρο χρόνο τον καφέ ή το τσάι της αρεσκείας της εντελώς δωρεάν στο Pure Bliss.
Έκπληξη του διημέρου είναι καλλιτέχνες από το μουσικό στερέωμα που θα ξεσηκώσουν και θα αναδείξουν την παιχνιδιάρικη διάθεση του κοινού. Οι τραγουδίστριες Ειρήνη Δούκα και Αθηνά Ρούτση θα κλείσουν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, ενώ με Swing και ξέφρενο χορό θα κλείσει η αυλαία την δεύτερη και τλευταία μέρα του φεστιβάλ.
Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αφήσουν ένα συμβολικό ποσό. Το 50% των χρημάτων θα διατεθούν για τις κακοποιημένες γυναίκες,στην Action Aid.

Pure Bliss: Ρόμβης 24 Α

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b