MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Διαψεύδει την εμπλοκή του στο κύκλωμα τοκογλύφων- εκβιαστών!

Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος διαψεύδει την εμπλοκή του στο γνωστό κύκλωμα τοκογλύφων και εκβιαστών, που αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας με δήλωσή του στην εφημερίδα “Espresso”, διαψεύδει τις φήμες ότι το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του συγκεκριμένου κυκλώματος, που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την εξάρθρωση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, κυκλοφόρησε η φήμη ότι στη λίστα των απλών συνεργών βρισκόταν και το όνομα του. Ο διάσημος ηθοποιός που τον μάθαμε μέσα από τους “Ψιθύρους καρδιάς” κι έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες, όπως “Αιώνιος φοιτητής”, “Βίτσια Γυναικών”, “Ο Άρχοντας του Σκότους”, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη στο κύκλωμα.

“Είναι αστείο να εμπλέκουν το όνομά μου”, δήλωσε στην “Espresso” ο γνωστός ηθοποιός και καλεί τις αρχές να ανοίξουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. “Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας. Ήμουν άνεργος. Σήμερα, αν ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς μου, δε θα βρουν περισσότερα από 300 ευρώ. Αν έκανα τέτοιες δουλειές, δε θα είχα πρόβλημα επιβίωσης”.

Και όπως λέει, αν και το όνομά του ακούστηκε και κάποιοι είπαν ότι είναι ακόμη και κατηγορούμενος, κάνεις δεν τον έχει καλέσει σε απολογία. Παραδέχεται ότι κάποιους από τους συλληφθέντες τους γνωρίζει και είναι παιδικοί του φίλοι.

“Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών. Με 3-4 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε. Μάλιστα, ήταν πελάτες στα μαγαζιά που διατηρούσα στη Θεσσαλονίκη. Που να ξέρω τι κάνει ο καθένας στη ζωή του;”, τόνισε ο Μ. Ιατρόπουλος .

Αποκαλύπτει μάλιστα πως όταν είχε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει κι ο ίδιος θύμα τοκογλύφων. “Ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου. Είχα χάσει τον ύπνο μου”, λέει χαρακτηριστικά. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b