MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κανάλι ελληνικού cinema από την ΟΤΕ TV

Ενα κανάλι για τους λάτρεις του ελληνικού σινεμά προωθείται από την ΟΤΕ TV. Η εταιρεία φέρνει τη νέα χρονιά αποκλειστικά ένα κανάλι γεμάτο με τα μεγαλύτερα αστέρια και αξέχαστες ταινίες του ελληνικού σινεμά. Ελληνικές ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, του χθες και του σήμερα. Ταινίες γεμάτες αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις, που αποτελούν κλασικές αξίες της ελληνικής οικογενειακής ψυχαγωγίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς διακοπή.

Monopoli Team

Το κανάλι δεν θα μένει μόνο στις κλασικές και πολυειδωμένες ταινίες που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, αλλα θα προβάλλει και σπανιότερες αστυνομικές, δραματικές, αισθηματικές, πολεμικές, καθώς και ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου. Κάθε εβδομάδα, Δευτέρα έως Παρασκευή, το ΟΤΕ Σινεμά θα προβάλλει δύο μικρά αφιερώματα, με ταινίες του ίδιου αγαπημένου έλληνα πρωταγωνιστή ή του ίδιου σκηνοθέτη. Η αρχή γίνεται με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια σταρ που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο, και έναν σκηνοθέτη, τον Γρηγόρη Γρηγορίου, στον οποίο το ελληνικό σινεμά οφείλει πολλά. Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «θα βρεθεί» με τον Κώστα Καραγιάννη, η Γεωργία Βασιλειάδου με τον
Νίκο Ζερβό, ο Γιάννης Γκιωνάκης με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Με την προσθήκη αυτού του καναλιού, οι επιλογές που προσφέρει η ΟΤΕ ΤV  αριθμούν αισίως τις 49. Το OTE Σινεμά διατίθεται και στα δύο διαθέσιμα πακέτα καναλιών, Family Pack και Full Pack, τόσο μέσω δορυφόρου όσο και μέσω Conn-x.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε εδώ.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b