MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Smartphone από την PRADA και την LG

Ένα νέο smartphone, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιανουαρίου 2012, δημιούργησαν η PRADA και η LG.

Monopoli Team

Το νέο κινητό τηλέφωνο Prada phone by LG 3.0 διαθέτει γυαλιστερή οθόνη αφής στην εμπρός πλευρά και το χαρακτηριστικό μοτίβο Saffiano της PRADA στην πίσω, τα οποία συμπληρώνονται από το μαύρο φινίρισμα. Η συσκευή ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Floating Mass Technology της LG, η οποία ενισχύει περαιτέρω την λεπτή σχεδίαση, με πάχος που φτάνει μόλις τα 8,5 χιλ. και ελάχιστα πλήκτρα αφής, για να ολοκληρώνεται το φινίρισμα.

Επιπλέον, διαθέτει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Dual-Core / Dual-Channel, με χρονισμό στο 1GHz, για απόδοση υψηλής ταχύτητας, καθώς και dual band Wi-Fi για υψηλές ταχύτητες πλοήγησης.

Το PRADA phone by LG 3.0 προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον χρήσης (User Interface), το οποίο διαθέτει μαύρα, γκρι και λευκά μενού και εικονίδια. Μέσω αυτού του interface, οι χρήστες απολαμβάνουν τα πιο πρόσφατα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Android Gingerbread, με τη μελλοντική αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich.

Η οθόνη αφής είναι 4,3 ίντσες με τεχνολογία υψηλής φωτεινότητας NOVA στα 800 nits, που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στις αγαπημένες φωτογραφίες τους και σε όλο το περιεχόμενο, ακόμα και κάτω από το έντονο ηλιακό φως. Με την κάμερα 8MP και την ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 8GB, οι χρήστες μπορούν να απαθανατίζουν στιγμές και αναμνήσεις σε υψηλή ποιότητα.

 Τα αξεσουάρ της PRADA για κινητά τηλέφωνα είναι η επίσημη βάση PRADA, το Bluetooth ακουστικό, οι μοντέρνες θήκες, κ.ά.

Συνοπτικά, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του PRADA phone by LG 3.0 είναι:

Λειτουργικό Σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Μνήμη: 8GB (Ενσωματωμένη)
Μέγεθος Οθόνης: 4,3 ίντσες
Ανάλυση οθόνης: WVGA (800 x 480)
Οθόνη NOVA: 800 nits
Κάμερα: 8MP
Επεξεργαστής 1.0GHz Dual-Core / Dual-Channel
Μπαταρία: Li-Ion 1.540 mAh

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b