MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jennifer Lawrence να την φας ζωντανή στο Hunger Games!

Η επιστημονική φαντασία της πάει πολύ! Η Jennifer Lawrence ερμηνεύει την απόλυτη γυναίκα (κατά Θεόφιλο Γκοτιέ) στην τιανία “X-Men η πρώτη γεννιά” αυτήν δηλαδή που μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε μορφή. Και τώρα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Hunger Games, ένα δυστοπικό έργο επιστημονικής φαντασίας, βασισμένο στο πρώτο μυθιστόρημα της best seller σειράς της Suzanne Collins. Κάθε χρόνο στα ερείπια του αυτό που ήταν κάποτε στη Βόρεια Αμερική, το κακό Capitol του έθνους των Panem δυνάμεις κάθε δώδεκα συνοικίες της να στείλει ένα έφηβο αγόρι και κορίτσι για να ανταγωνιστεί στους Αγώνες Πείνας. Ένα στριμμένο τιμωρία για ένα παρελθόν εξέγερση και μια συνεχιζόμενη τακτική εκφοβισμού της κυβέρνησης, Οι Αγώνες Πείνας είναι ένα εθνικό τηλεοπτικό γεγονός στο οποίο “Αφιερώματα” πρέπει να αγωνιστούμε με το ένα το άλλο έως ότου ένας επιζών παραμένει. Αφού αναμετρήθηκε με άρτια εκπαιδευμένο Αφιερώματα οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί για αυτά τα παιχνίδια όλη τη ζωή τους, Katniss είναι αναγκασμένος να εμπιστεύεται σε απότομη ένστικτά της καθώς και την καθοδήγηση των μεθυσμένων πρώην νικητή Haymitch Abernathy. Εάν είναι ποτέ για να επιστρέψει στην περιοχή 12, Katniss πρέπει να κάνει αδύνατη επιλογές στο χώρο που ζυγίζουν επιβίωση κατά της ανθρωπότητας και της ζωής κατά την αγάπη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε αυτό η Jennifer Lawrence θα παίζει την Katniss Everdeen, μια νεαρή κοπέλα που αναγκάζεται να πολεμήσει για τη ζωή της σε ένα παιχνίδι θανάτου με ομότιμους της ανθρώπους. Σε μια διαλυμένη Αμερική, σκοτεινές και διεστραμμένες δυνάμεις κάνουν κουμάντο, που αναγκάζουν τους ανθρώπους να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, για την επιβίωσή τους.

Όπως λέει η επίσημη σύνοψη της ταινίας: “για να επιβιώσει η Katniss σε αυτήν την αρένα, θα πρέπει να πάρει αδιανόητες αποφάσεις, που μετρούν την επιβίωση πάνω από την ανθρωπιά και την ζωή πάνω από την αγάπη!”

Εκτός από την Jennifer Lawrence, πρωταγωνιστούν και οι Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Wes Bentley, Toby Jones, αλλά και ο γνωστός μουσικός Lenny Kravitz!

H ταινία θα βγει στους κινηματογράφους το Μάρτιο του νέου έτους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b