MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απειλητικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη από 13χρονη!- “Στείλε μου τον Justin Bieber ή θα σε σκοτώσω!”

Τα παιδάκια ζητάνε διάφορα περίεργα πράγματα από τον Άγιο Βασίλη και τα σύγχρονα παιδάκια ακόμα πιο περίεργα. Μία δεκατριάχρονη, θολωμένη από το πνεύμα των Χριστουγέννων, ζήτησε από τον Santa Claus τον Justin Bieber. Το παράξενο όμως είναι ο τρόπος. Στο γράμμα της τον απείλησε, πως αν δεν της φέρει το δώρο, θα τον σκοτώσει!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η δεκατριάχρονη (της οποίας το όνομα δεν αναφέρουμε για ευνόητους λόγους, αν και στα ξένα Μέσα έχει κυκλοφορήσει) έγραψε γράμμα, στο οποίο υπήρχε ολόκληρη λίστα με δώρα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο μικρομέγαλος pop star Justin Bieber. Στο τέλος του γράμματος η όχι και τόσο μικρή έγραφε στον Άγιο Βασίλη: “Στείλε μου τουλάχιστον δύο από αυτά που σου ζήτησα, αλλιώς θα σε σκοτώσω!”

Το γεγονός ότι ένα κορίτσι 13 χρονών πιστεύει ακόμα στον Santa Claus αποδεικνύει πως η απειλή θα ήταν πολύ σοβαρή, αν όντως υπήρχε ο Άγιος Βασίλης. Εύχομαι μόνο, να μην πληρώσει τη νύφη κάποιος κακομοίρης, που ντύθηκε Santa για τις γιορτές και βρεθεί δολοφονημένος από την 13χρονη.

Εκτός κι αν της στείλουν τον Justin για να ηρεμήσει- πράγμα μάλλον απίθανο.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b