H Kaya Scodelario τρώει το ρόλο από το “Κορίτσι με το τατουάζ”
Την Rooney Mara αντικατέστηκσε η Kaya Scodelario στην ταινία Emanuel and the Truth About Fishes. Αυτό ενώ η Rooney Mara είναι, σύμφωνα με πολλούς, στον προθάλαμο της παγκόσμιας αναγνώρισης, καθώς, όπου να’ ναι βγαίνει το The Girl With The Dragon Tattoo, στο οποίο λέγεται πως έχει κάνει μια εξαιρετική ερμηνεία.
A
A
Δεν είναι γνωστό γιατί η Rooney Mara αποχώρησε από την ταινία. Πάντως, την αντικαθιστά η Kaya Scodelario, γνωστή από ένα βρετανικό σίριαλ, το Skins και τη συμμετοχή της στην ταινία του 2010 Clash of Titans.
Η Kaya παίζει ένα κορίτσι που κάνει την μπέιμπι σίτερ σε ένα σπίτι. Ανακαλύπτει όμως ότι φυλάει ένα μωρό, το οποίο είναι τελικά μια πλαστική κούκλα. Tο σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Francesca Gregorini.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου νιώθει… πιο hot από ποτέ και μιλά για την εμμηνόπαυση
Στην πρόβα: «Κουζίνα» στο θέατρο Κιβωτός – Γεύση εργασιακού μεσαίωνα
Hot or Not #191: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Για τον Βαγγέλη Μουλαρά, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απ’ το να γελάνε με τα αστεία σου
5 + 2 λόγοι να (ξανα)δεις τον «Δον Ζουάν» του Πάνου Βλάχου στο Θέατρο Βεάκη
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
5 διευθύνσεις στα δυτικά της Αθήνας για το τέλειο dinner date
66ο ΦΚΘ: Το “Little, Big, and Far” έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση