MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Charlotte Gainsbourg νυμφομανής στην πορνό ταινία του Trier

O Lars von Trier κάνει ταινίες κυρίως με ηθοποιούς που μπορούν να τον αντέξουν. Έχει τύχει θαυμάστριες του μεγάλες να μην θέλουν να τον ξαναδούν ούτε ζωγραφιστό μετά από συνεργασία μαζί του. Πάντως, η Charlotte Gainsbourg φαίνεται ότι τον αντέχει, καθώς έχει προϋπηρεσία μαζί του, στη Μελαγχολία και στον “Αντίχριστο”, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην “πορνό” ταινία το «Nymphomaniac».

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα ταινία του εκκεντρικού, αλλά αδιαμφισβήτητα πρωτοποριακού σκηνοθέτη, θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό  το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό.

Το θέμα της είναι η ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Ένα θέμα που, όπως φαίνεται, θα γεμίσει με σεξουαλικές σκηνές.

Ο παραγωγός τού Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

Ο Trier είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα κάνει μια νέα πορνό ταινία, αλλά δεν τον πήραν στα σοβαρά πολλοί. Ίσως γιατί αυτό το λέει εδώ και χρόνια. Πάντως, αυτή τη φορά μάλλον ήταν αποφασισμένος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b