MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστούγεννα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα φοράει τα γιορτινά του και προσκαλεί όλους τους επισκέπτες να νιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων στις ειδικές εγκαταστάσεις που έχουν στηθεί στον χώρο του, ανακαλύπτοντας παράλληλα τα αγαπημένα τους designer brands από 35 έως 70% πιο φθηνά.

Monopoli Team

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ενισχύεται προορισμό με δραστηριότητες που επιφυλάσσονται για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Το μεγάλο φωτισμένο δέντρο και το εργαστήρι του Άη Βασίλη προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν, να παίξουν και να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες και γλυκά.

Επίπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα, να μπουν μέσα απολαμβάνοντας το χιόνι και να φωτογραφηθούν δωρεάν.

Οι τυχεροί της φωτογράφισης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον ολοκαίνουργιο HP Photosmart 7510 eAiO, έναν εκτυπωτή που έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν μια εξαιρετική συσκευή e-all-in-one για εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή, eFax®1 και φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας μέσω των πέντε ξεχωριστών δοχείων μελάνης της ΗΡ. Ο εκτυπωτής διαθέτει την τεχνολογία HP ePrint2 για να εκτυπώνουν οι χρήστες όπου κι αν βρίσκονται, αποκτώντας εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο web χωρίς υπολογιστή, μέσω της 10,9εκ. έξυπνης και εύχρηστης οθόνης αφής.

Ώρες Λειτουργίας Δραστηριοτήτων

Χριστουγεννιάτικη Χιονόμπαλα: Καθημερινά 11.00-15.00 & 16.00-20.00, εκτός Κυριακής και αργιών.

Εργαστήριο του Άγιου Βασίλη: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 11.00 – 19.00, αλλά και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και καθημερινά από 27 έως 31 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b