MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Charlize Theron: “Στο σχολείο ήμουν σπασικλάκι!”

Αν και είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, η διάσημη ηθοποιός Charlize Theron είχε τραυματικά παιδικά χρόνια, κυρίως λόγω της άσχημης συμπεριφοράς που είχαν οι συμμαθήτριες της στο σχολείο!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στις εξομολογητικές τάσεις που την έχουν πιάσει τελευταία, η Theron παραδέχθηκε ότι στο σχολείο φορούσε μεγάλα γυαλιά, που την έκαναν να δείχνει σαν φύτουλας (“nerdy glasses”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά). Βέβαια, η … καημένη φορούσε τα γυαλιά αυτά επειδή δεν έβλεπε την τύφλα της, αλλά τα άλλα παιδιά ήταν κακά μαζί της και την κορόιδευαν όλη την ώρα.

Υπέφερε, όπως λέει, πολύ από τα κακά κορίτσια, ιδίως στις ηλικίες 7 έως 12. Όμως στην πορεία έμαθε να αντέχει και όλα αυτά έπαψαν να την αγγίζουν. Παράλληλα, όπως είπε, είχε πάθει εμμονή με ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια της τάξης. Κι όταν δεν καθόταν μαζί της, γινόταν υστερική και έβαζε τα κλάματα. Όπως λέει, με διάθεση αυτοσαρκασμού, με τέτοιες συμπεριφορές τη σήμερον ημέρα μπορεί να πας φυλακή- κάτι σαν στόκερ δηλαδή!

Επίσης, δεν άρεσε καθόλου στα αγόρια και γι’ αυτό δεν έκανε σχέσεις στο σχολείο, αλλά είχε μόνο έρωτες χωρίς ανταπόκριση. (Φανταστείτε τώρα τους συμμαθητές της που γούσταρε, τι χαρά θα κάνουν που φτύσανε μια από τις πιο καυτές ηθοποιούς του σινεμά!)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b