MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κωστέτσος… body builder- “Κόντεψα να πεθάνω από αναβολικά!”

Το πολύ σοβαρό θέμα των αναβολικών στα γυμναστήρια και τον αθλητισμό έφερε δια της πλαγίας οδού η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το θέμα αυτό, που είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, απασχολεί κυρίως τον αθλητικό τύπο και τους συντάκτες του συγκεκριμένου ρεπορτάζ. Προφανώς, όμως, μετά την περίπτωση του διάσημου ως νεκρού Νικόλα Γιγουρτάκη, συνέβη μια μεγάλη αλλαγή και το ζήτημα έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον και για πιο “γυναικείες” εκπομπές.

Στο κάτω-κάτω, στη ναρκισσιστική εποχή μας, οι άντρες που πλακώνονται στα χάπια για τα γυμναστήρια, το κάνουν κυρίως για να φαίνονται ωραίοι, όχι γιατί το απαιτεί ο πρωταθλητισμός σε κάποιο σπορ και τα μεγάλα του οικονομικά κίνητρα. Κι αφού οι νέοι παίρνουν αναβολικά για να αρέσουν στις γυναίκες, το θέμα μπορεί να απασχολεί και την Τατιάνα.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μίλα” μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το θέμα. Κι η παρουσία του σχεδιαστή μόδας έδωσε στο συγκεκριμένο θέμα ό,τι έλειπε, ούτως ώστε να ταιριάζει πλέον “γάντι” σε μια κουτσομπολίστικη εκπομπή. O σχεδιαστής ομολόγησε- ίσως φουσκώνοντας λίγο τα πράγματα- ότι κόντεψε να πεθάνει από αναβολικά.

Φυσικά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως ο Κωστέτσος έκανε body building και γι’ αυτό έπαιρνε τα αναβολικά. Κι αυτό είναι που μαγνητίζει το κοινό. Ο σχεδιαστής εξήγησε ότι τα έπαιρνε γιατί είχε να κάνει μια φωτογράφηση και ήθελε να γραμμωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, κάποιος ή κάποια, του πάσαρε κάτι ουσίες από την Γερμανία, που έχουν τέτοια επίδραση πάνω στο σώμα. Όμως, όπως είπε ο Κωστέτσος, το αίμα του άρχισε να πήζει και παραλίγο να πάθει έμφραγμα.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως το θέμα των αναβολικών, όσο πάει, θα γίνεται θέμα του life style περισσότερο από ό,τι του κόσμου των σπορ. Μήπως όμως και οι αθλητές δεν έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της show biz; Και όλο και περισσότεροι άνθρωποι που εμπλέκονται στην κατασκευή του “ναρκισσιστικού φαινομένου” και των προτύπων του, όπως ο σχεδιαστής Κωστέτσος, θα μιλάνε γι’ αυτά τα θέματα, ασχέτως αν δείχνουν ή δεν δείχνουν αθλητικοί τύποι.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Art & Culture
Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών
Art & Culture
Κωμωδίες, μιούζικαλ & μεγάλες παραγωγές
Επίκαιρα
3 στους 4 Έλληνες ξεπέρασαν το budget τους για τα χριστουγεννιάτικα δώρα
Επίκαιρα
Project Voria: Ένα σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη ψυχαγωγίας στο Μαρούσι
Cine News
Αποχαιρετούμε τον Rob Reiner μέσα από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του
Επίκαιρα
Μετρό: Παράταση εργασιών στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν 21:40
TOP 10
10 χριστουγεννιάτικα δώρα για να στηρίξεις έμπρακτα φιλανθρωπικά και φιλοζωικά ιδρύματα
Art & Culture
Στο μυαλό του Τσάρλι Κάουφμαν, η Τέχνη μοιάζει με την προσπάθεια να μην καταστρέψεις το όνειρο
Art & Culture
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Επίκαιρα
«Κανένα τραγούδι για τη γενοκτονία»: Η Π.Ο.Θ.Α. τα βάζει με την ΕΡΤ για τη Eurovision
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»