MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνεργασία-έκπληξη Lacoste-Cool Cats

Το κλασικό πράσινο κροκοδειλάκι της Lacoste συναντά την γατούλα που “βγάζει γλώσσα”, της Cool Cats, στην συνεργασία της γαλλικής εταιρείας με το γνωστό brand streetwear. Μαζί δημιουργούν μια συλλογή ειδών γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, για την σαιζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011.

Monopoli Team

Η συλλογή αποτελείται από εννέα κομμάτια σχεδιασμένα από την Cool Cats και διατίθεται από τον Νοέμβριο στα καταστήματα Lacoste L!VE και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. Ένα αποκλειστικό χρώμα από κάθε ρούχο θα είναι επίσης διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Cool Cats. Η συλλογή περιλαμβάνει τρία πόλο, δύο Τ-shirts, ένα varsity δερμάτινο jacket, μία ζακέτα, ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη, μία τσάντα και ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια.

Οι Cool Cats έπαιξαν με δύο δικά τους λογότυπα και τις γάτες μασκότ καθώς και με τα κροκοδειλάκια της LACOSTE για να καταλήξουν σε ένα αρκετά φρέσκο και διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Μια τριγωνική γάτα φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου (το λογότυπο των Cool Cats) βγάζει από το στόμα της έναν κροκόδειλο αντί για γλώσσα. Ο κροκόδειλος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια γάτα να κοιμάται. Μια άλλη γάτα φτάνει σε μια τσάντα με καραμέλες σε σχέδιο κροκοδείλου.

Η φίρμα Cool Cats προέκυψε από τη συνεργασία τριών φίλων: του Pedro Winter, γνωστού ως DJ Busy P, μουσικού και ιδρυτή της παγκοσμίου φήμης γαλλικής χορευτικής και μουσικής εταιρείας Ed Banger Records, του So-Me, καλλιτέχνη, DJ και διευθυντή των Justice, MGMT και Kanye West, και του Michael Dupouy, ειδικού του καλλιτεχνικού σχεδιασμού σε sub-cultures, ιθύνοντος πίσω από το streetwear almanac All Gone και ιδρυτή του επικοινωνιακού γραφείου La MJC.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b