MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλλιτεχνικές Synergies

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, διοργανώνεται το πάρτι ‘TR2 THE SYNERGIES’, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΪΣ, στις 20:30, με τον ειδικό στο lifestyle Γεώργιο Καράμπελλα και τον παρουσιαστή Alex Καβδά.

Monopoli Team

Η εκδήλωση αποτελεί μια σειρά από συνέργειες, με έμφαση στο ‘συν’ μαζί με τα πιο δημιουργικά ταλέντα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα – μόδα, μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, design, ενώ παράλληλα αποπνέει την ατμόσφαιρα ενός American prom night των 40’s.

Ο Alex Κάβδας σε συνεργασία με τον Γεώργιο Κ. Καράμπελλα θα παρουσιάσει αποκλειστικά για το concept store μια limited edition σειρά sous-verres, ενώ τη μουσικοχορευτική επιμέλεια έχουν οι Athens Swing Cats, με live performance, δωρεάν μαθήματα Swing χορού & διαγωνισμό καλύτερου χορευτικού ζευγαριού. Fun στιγμιότυπο της εκδήλωσης θα αποτελέσει η εμφάνιση της celeb stylist Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, η οποία μαζί με τον Γεώργιο Κ. Καράμπελλα θα ανακηρύξουν τους πιο fashionable prom King & prom Queen της βραδιάς.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία για shopping των προϊόντων της συλλογής του TR2, να απολαύσουν τη γεύση της Fischer Premium Pilsener Beer και του φυσικού μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ. Από την εκδήλωση δεν θα λείπουν τα παγωτά Kayak που ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά θα προσφέρουν τις ιδιαίτερες γεύσεις: Fizzy, τσιχλόφουσκα, βανίλια και φυστικοβούτυρο αλλά και λαχταριστά cupcakes & cookies με την υπογραφή τους. Η ατμόσφαιρα θα θυμίζει 40’s με τη γεύση του caramelized popcorn αλλά και του punch που θα προσφέρονται ειδικά για τη βραδιά από τα New York Sandwiches και τέλος οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το νέο μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής Nikon D3100.

Ο Face Designer Σ. Σάββας και η έμπειρη ομάδα των προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ Giorgio Armani Beauty θα βρίσκονται εκεί για να συστήσουν τις δημιουργίες Giorgio Armani για το πρόσωπο και να επιμεληθούν το make up των προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ θα δώσουν το παρόν και τα αρώματα Giorgio Armani, Αrmani Code Homme
& Armani Code Femme.

Είσοδος Ελεύθερη 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b