MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνεται Κλεοπάτρα η Angelina

Την πιο διάσημη δικιά μας Βασίλισσα, την Κλεοπάτρα της Αιγύπτου, θέλει διακαώς να παίξει η Angelina Jolie. Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο “Κλεοπάτρα: Μια ζωή” της Stacy Schiff.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Angelina Jolie έχει πει “ναι” στο project που θα παρουσιάσει για μια ακόμα φορά στη μεγάλη οθόνη τη ζωή της βασίλισσας από την δυναστεία των Πτολεμαίων, που σκότωσε τον αδερφό της, γέννησε τον Καισαρίωνα, τον γιο του Ιούλιου Καίσαρα κι έγινε μετά η ερωμένη του Αντώνιου, μαζί με τον οποίο αυτοκτόνησαν. Εκτός των άλλων, η Κλεοπάτρα έχει γίνει σαιξπηρική ηρωίδα, ενώ την έχει ερμηνεύσει η Elizabeth Taylor.

Στην εκδοχή του βιβλίου της Stacy Schiff, η οποία μάλλον θα υιοθετηθεί και από την ταινία, η βασίλισσα της Αιγύπτου θα παρουσιάζεται σαν μια ιδιοφυής γυναίκα, με μεγάλες ικανότητες στην πολιτική, τη διπλωματία και την στρατηγική. Παράλληλα, θα δείχνει τα ιστορικά γεγονότα μέσα από την γυναικεία οπτική της Κλεοπάτρας. 

Παρ’ όλ’ αυτά, το σχέδιο δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει, καθώς δεν έχει σιγουρευθεί ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο David Fincher. Πάντως, φαίνεται ότι η παραγωγή βρήκε σεναριογράφο στο πρόσωπο του Eric Roth, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργασθεί με επιτυχία (και 3 όσκαρ) με τον διάσημο σκηνοθέτη, στην ταινία “Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον“, με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της Jolie, Brad Pitt.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b