MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Mick Jagger και η Μαρία Κάλλας…

Τα “μαχαίρια” έχουν βγει ανάμεσα στα μέλη των Rolling Stones, ιδίως από τότε που ο Keith Richards έβγαλε την βιογραφία του, που ενόχλησε με τα σχόλια της τον frontman του θρυλικού συγκροτήματος Mick Jagger. Η κόντρα συνεχίζεται με νέες δηλώσεις του κιθαρίστα των Stones για τον πολύ Mick, στις οποίες τον χαρακτήρισε μεγάλη ντίβα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Guardian, o Richards είπε για τον Jagger ότι είχε συμπεριφορά «Ντίβας» μέσα στο συγκρότημα. Και  ο καθένας στη  μπάντα προσπαθεί να μην τον ενοχλήσει. “Είναι σαν να δουλεύεις με την Μαρία Κάλλας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Keith. Και συνέχισε: 

“Η ντίβα έχει πάντα δίκιο και οι υπόλοιποι πρέπει να προσπαθήσουμε να ενώσουμε τα κομμάτια μουσικής που έχουμε ως πρωτογενές υλικό χωρίς όμως να δυσαρεστηθεί.”

Βέβαια, όταν ο Mick ξεπερνούσε τα όρια, σύμφωνα με τον Keith, αυτό γινόταν αιτία για ομηρικούς καυγάδες. Ο κιθαρίστας των Stones παραδέχεται ότι σε όλη την πορεία του super πετυχημένου συγκροτήματος μάλωναν σαν τον σκύλο με τη γάτα και ότι αυτό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Μετά από τόσα χρόνια, άλλωστε, επικρατεί κορεσμός και εκνευρισμός:

“Είμαστε σαν αδέλφια μερικές φορές, νοιαζόμαστε για τον άλλο μερικές φορές. Ενίοτε, όμως, βγαίνει μίσος στην επιφάνεια, ενώ άλλες φορές απλή αδιαφορία. Παίζω όλα αυτά τα χρόνια κοιτάζοντας αυτά τα οπίσθια να χορεύουν μπροστά μου…” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Richards.

Η συμπεριφορά Ντίβας του Mick Jagger έχει γίνει γνωστή και από την κόντρα του με την Joss Stone στο συγκρότημα Superheavy. Θυμίζουμε ότι είχε γίνει θέμα, όταν ο Mick ενοχλήθηκε από τα συνεχή γέλια και τραγούδια της Joss. Μάλιστα, της είχε κάνει σκηνή, επειδή τραγουδούσε στο διάλειμμα και της είχε πει να το βουλώσει.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BJO-SGeb7yE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b