MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ καφέ στην Τεχνόπολη

Φεστιβάλ καφέ διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης, της “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Monopoli Team

Στο φεστιβάλ το κοινό θα γνωρίσει την ελληνική ομάδα, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα Πρωταθλήματα του καφέ, ώστε να ανταλλάξουν εμπειρίες που αφορούν τον καφέ. Επίσης, κάποιος μπορεί να γνωρίσει εταιρείες καφέ, και να δοκιμάσει τα καλύτερα προΐόντα τους.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα γίνουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις με θέμα τον καφέ, όπως: “Η πορεία του καφέ από το καφεόδεντρο μέχρι το φλιτζάνι μας”, “Κρίσιμοι παράγοντες που συντελούν στην ποιότητα του καφέ”, “New Coffee place – Third wave espresso bar”, “Latte Art perfection”, “Παραδοσιακή Αιθιοπική τελετή καφέ”.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μάθουν να εντοπίζουν και να εκφράζουν τις διαφορετικές γεύσεις του καφέ, να ξεχωρίζουν τον ποιοτικότερο καφέ, και να παρασκευάζουν ένα τέλειο καφέ σπίτι τους – (HOME BARISTA).

Το βράδυ της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2011, τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το Barista Party.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Speciality Coffee Association of Europe – Hellenic Chapter (SCAE HELLAS)

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου: 16:00 – 21:00
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: 12:00 – 21:00
Σάββατο 26 Νοεμβρίου: 10:00 – 21:00
Κυριακή 27 Νοεμβρίου: 10:00 – 23:00

Περισσότερα από Φεστιβάλ