MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
03
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στηρίζουμε τα παιδιά με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης!

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί πιστή στις αρχές και τους σκοπούς της, σας καλεί σε βοήθεια προκειμένου να καταφέρει να ανταποκριθεί στον καθημερινά αυξανόμενο αριθμό οικογενειών που ζητούν ενίσχυση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Τα τρόφιμα και τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στις Στέγες Προστασίας Ανηλίκων Αθήνας και Πειραιά που φιλοξενούν παιδιά που έχουν απομακρυνθεί για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους από το οικογενειακό τους περιβάλλον, καθώς και σε παιδιά απόρων οικογενειών. Παρακαλούμε θερμά τον κόσμο αλλά και τις εταιρείες να ανταποκριθούν στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης!

Πού; Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν τα είδη που έχουν συγκεντρώσει στην αποθήκη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί στην συμβολή των οδών Μπουσίου 20 και Κούπα 33 στην Αθήνα. (Πλησίον μετρό Κατεχάκη)

Πότε; Από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011
Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 11.00 – 17.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00.
Τι; Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι:
Τρόφιμα : βρεφικά γάλατα, βρεφικές τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλατα σε κουτιά ή φρέσκα, φρούτα, πατάτες, λάδι, σπορέλαιο, τυριά τυποποιημένα, κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, μπριζόλες κ.ά.) κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, όσπρια, ζυμαρικά, κρουασάν, δημητριακά κλπ. (Για τρόφιμα που χρειάζονται ψυγείο παρακαλείσθε να τηλεφωνείτε στην Ένωση πριν την παράδοση!)
Είδη υγιεινής : πάμπερς, αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων.
Κλινοσκεπάσματα: Σεντόνια πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες παπλώματα.
Σχολικά είδη: τετράδια 50φυλλα, τετράδια τριών-τεσσάρων θεμάτων, κόλλες στικ, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, στυλό και γενικά σχολικά είδη.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” στο τηλέφωνο 210 7482690, 210 7482281 και στo 115 25 “Γραμμή Μαζί για το Παιδί”.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις δυνατές μουσικές εμπειρίες του καλοκαιριού
Εταιρικές Δράσεις
Το Bombay Sapphire στους αγώνες σκαφών Ε1 στο Μονακό, με guest τη Βάσια Κωσταρά
Εταιρικές Δράσεις
Ένα νέο resort υψηλής αισθητικής στρέφει τα βλέμματα στα Σύβοτα
Αγορές
Αλλατίνη Soft Kings Protein: Nέα απόλαυση με 20% πρωτεΐνη
Art & Culture
Ο Πολιτισμός ως δύναμη αλλαγής: Το παράδειγμα του Qualco Foundation
Εταιρικές Δράσεις
Μία ξεχωριστή εμπειρία wellness στο Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton
Εταιρικές Δράσεις
Melissa Odabash x Salt Water: Η Resort Wear πολυτέλεια συναντά την ελληνική Ριβιέρα
Εταιρικές Δράσεις
SEPHORA: Yποδέχθηκε το καλοκαίρι με το απόλυτο summer beauty party
Αγορές
Live the LAMDA MALLS Summer Experience – Με μοναδικές εκπτώσεις και ξεχωριστές εμπειρίες για όλους
The Art of Life
Η νέα συλλογή της therinós resort wear είναι μια ωδή στην άνεση και την υψηλή αισθητική
Αγορές
SEVEN7EEN: Η νέα αρωματική σειρά Fizzy Lily αναδεικνύει την πιο μαγευτική πλευρά της θηλυκότητας
Εταιρικές Δράσεις
F1 – Η ταινία: Τα εντυπωσιακά ρολόγια της IWC Schaffhausen σε μια ειδική προβολή στα Village Cinemas