MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αγρότης εξανάγκασε τη Rihanna να… ντυθεί!

Οι περισσότεροι θα ήθελαν να την γδύσουν, ωστόσο ένας αγρότης από την Bόρεια Ιρλανδία ζήτησε από τη Rihanna να… “βάλει κάτι πάνω της” στα γυρίσματα του video-clip της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βλέπετε, ο κ. lan Graham είχε νοικιάσει το αγρόκτημά του – το οποίο βρίσκεται κοντά στο Μπέλφαστ– για τις ανάγκες του τελευταίου video clip του τραγουδιού  We Found Love

Παρακολουθώντας τα γυρίσματα ο Ιρλανδός αγρότης ένιωσε σοκαρισμένος από τις σούπερ “μινιμαλιστικές” ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας! Η Rihanna, η οποία γεννήθηκε στα νησιά Barbados, αλλά έχει και ιρλανδικές ρίζες, αναγκάστηκε να ντυθεί κάπως ευπρεπέστερα, έπειτα από το αίτημα του ιδιοκτήτη.   

Ο κ. Graham δήλωσε στον τύπο ότι δεν ήξερε ποιά είναι η Rihanna και όταν την είδε να τα “πετάει”,  πλησίασε οδηγώντας το τρακτέρ του και πολύ ευγενικά της ζήτησε να καταλάβει τη θέση και τα πιστεύω του. Η Rihanna- θέλοντας και μη- ενδύθηκε πιο κόσμια αλλάζοντας τον ενδυματολογικό κώδικα του clip αναγκαστικά. Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Grahma η τραγουδίστρια ήταν… “κυρία” και φέρθηκε πολύ πολιτισμένα.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι πως ούτε οι πιο διάσημοι pop stars δεν τα βγάζουν πέρα με τα πιστεύω των Ιρλανδών προτεσταντών. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, αγρότης ανήκει σε φιλοβρετανικό, προτεσταντικό κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας, του οποίου  πολιτική του επιδίωξη είναι η ένωση με την Αγγλία. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b