Σημαντικά Βραβεία για Α. Καφετζόπουλο και Φιλ. Τσίτο στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν
Έξω πάμε καλά! Άλλο ένα δημιούργημα του ελληνικού κινηματογράφου, η ταινία “Άδικος Κόσμος” του Φίλιππου Τσίτου κέρδισε δύο βραβεία στο Διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Ο πρωταγωνιστής Αντώνης Καφετζόπουλος κέρδισε το Aργυρό Όστρακο (Silver Shell) καλύτερης ανδρικής ερμηνείας και ο Φ. Τσίτος το Αργυρό Όστρακο καλύτερης σκηνοθεσίας.

A
A
Πρόκεται για ένα προσωπικό, ατμοσφαιρικό, καλλιτεχνικό αστυνομικό φιλμ, που μιλάει έναν δίκαιο Ελληνα εκπρόσωπο του νόμου και τις περιπέτειές του σε έναν “Αδικο Κόσμο”.
Πριν από δυο ακριβώς χρόνια, η ταινία του Τσίτου «Ακαδημία Πλάτωνος» διακρίθηκε στο φεστιβάλ του Λοκάρνο όπου ο Καφετζόπουλος κέρδισε το βραβείο ερμηνείας.
Το Χρυσό Οστρακο πήγε στο “Los Pasos Dobles” του Ισάκι Λακουέστα, το ειδικό βραβείο της επιτροπής στο “Le Skylab” της Ζιλί Ντελπί και το βραβείο σεναρίου στο “Kiseki/Ι wish” του Χιροκάζου Κορέ Εντα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Η Κατσαρίδα Κ., από τους Σοφία Καζαντζιάν και Μάριο Ιορδάνου στο Θέατρο Αργώ
«Χούγια ή Θάνατος»: Η Σοφία Μουτίδου σε καλοκαιρινό tour
Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα: Οι παραστάσεις συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο στο Θέατρο Άλσος
The Chios Festival 2025: Ιστορία, πολιτισμός και εξωστρέφεια στο φεστιβάλ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Από τον Οκτώβριο μεταμοσχεύσεις σε παιδιά και στην Ελλάδα στο Ωνάσειο Κέντρο
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις δυνατές μουσικές εμπειρίες του καλοκαιριού
Αυτές οι 12 παραλίες της Ελλάδας χάνουν τη “Γαλάζια Σημαία” για το 2025
Ποιοι είναι οι 5 βασικοί τύποι ταξιδιωτών που επιλέγουν φέτος τα ελληνικά νησιά;
Το Bombay Sapphire στους αγώνες σκαφών Ε1 στο Μονακό, με guest τη Βάσια Κωσταρά