MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

100 χρόνια στυλ σε ένα μουσικοχορευτικό βίντεο

Εκατοντάδες αλλαγές ρούχων και 4 ημέρες γυρισμάτων χρειάστηκαν για τη δημιουργία βίντεο που γιορτάζει 100 χρόνια στυλ στους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου.Επιμέλεια: Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με τις κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012, ολοκληρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου. Με το μωσαϊκό εθνικοτήτων των πολιτών της, η βρετανική πρωτεύουσα έχει εδώ και λίγα χρόνια πάρει τα σκήπτρα από Παρίσι και Μιλάνο ως το κατεξοχήν κατευθυντήριο κέντρο των τάσεων της μόδας. Ειδικά το Ανατολικό Λονδίνο, αποτελεί ίσως το πιο “ανήσυχο” κομμάτι της πόλης, καθώς εκεί γεννιούνται πρωτοπόρες τάσεις στα γράμματα, τον πολιτισμό και φυσικά το στυλ.

Απολαύστε λοιπόν το βίντεο που δημιουργήθηκε για το opening του καταστήματος Westfield Stratford City στο Ανατολικό Λονδίνο αυτό τον Σεπτέμβριο, και το οποίο γιορτάζει 100 χρόνια στυλ στους δρόμους του περίφημου East London. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Jake Lunt (The Viral Factory), ενώ την μουσική υπογράφει ο Tristin Norwell, ο οποίος έχει προταθεί για Όσκαρ, και στη συγκεκριμένη περίπτωση παραλλάσσει μία βασική μελωδία σύμφωνα με τις δεκαετίες που διατρέχει το βίντεο.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/7JxfgId3XTs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b