MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χτύπησε την καυτή Minka Kelly… στα οπίσθια και απολύθηκε!

«Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα, εκτός από τον πειρασμό» είχε πει κάποτε ο Oscar Wilde. Στο πνεύμα του Ιρλανδού συγγραφέα μπήκε κι ένας εργαζόμενος για την τηλεόραση, ο οποίος είδε μπροστά του τον απόλυτο πειρασμό στο πρόσωπο- και τα οπίσθια- της πανέμορφης ηθοποιού Minka Kelly και δεν άντεξε να μην κάνει μια μεγάλη βλακεία!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Minka Kelly, ηθοποιός της tv και του cinema, η οποία εμφανίσθηκε στο serial του NBC που προβλήθηκε και στο Alter “Friday Night Lights” κι έχει ψηφιστεί ως η πιο καυτή γυναίκα του 2010 από το Esquire, συμμετείχε ενεργά στα γυρίσματα της μεταφοράς των “Charlie’s Angels” σε τηλεοπτικό σίριαλ. Η κοπέλα δεν έκανε τίποτα άλλο, από το να ερμηνεύει το ρόλο της, έναν δηλαδή από τους Άγγελους.

Χωρίς να το αντιληφθεί, ένας από αυτούς που δούλευαν στα γυρίσματα, βρέθηκε από πίσω της και της έριξε μια σφαλιάρα στα οπίσθια, κρατώντας ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων. Η επίθεση θεωρήθηκε εύλογα πολύ προσβλητική και ο άνδρας αυτός απολύθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε την επόμενη μέρα του συμβάντος να της ζητήσει συγνώμη για την χοντράδα του. Η πανέμορφη Minka, όμως, όχι μόνο δεν τον συγχώρεσε, αλλά του έριξε ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b