MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Brad Pitt: ” Σκέτη πλήξη ο γάμος μου με την Jennifer Aniston!”

Δεν φαίνεται να το έχει μετανιώσει καθόλου ο Brad Pitt το ότι χώρισε με την Jennifer Aniston για τα μάτια της Angelina Jolie. Ο Αμερικανός γόης και μεγάλος σταρ του σινεμά παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι ο γάμος του με την Aniston ήταν σκέτη προσποίηση και τρομερά βαρετός!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, ο Brad είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Parade ότι με την Aniston περνούσε τη ζωή του προσποιούμενος ότι είχαν ένα γάμο που ήταν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήταν, και πως αισθανόταν αξιολύπητος, μέχρι που γνώρισε την Jolie (μετά, προφανώς, ήταν βαρετή μόνο η ζωή της Aniston). 

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι έκανε χρήση μαριχουάνας και ότι είχε μια πολύ μάταιη ζωή σταρ τη δεκαετία του ’90, μέχρι να γνωρίσει την Angelina Jolie, που έκανε τη ζωή του τέλεια!

Όπως τονίζει ο 47χρονος σταρ του Hollywood, είχε βαρεθεί τον εαυτό του που ήταν όλη μέρα στον καναπέ και σκότωνε την ώρα του άσκοπα. Κι ότι αυτό οφειλόταν και στον γάμο του με την Aniston!

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, ήταν λογικό να ξεσπάσει τόσο μεγάλος θόρυβος, που ανάγκασε τον ηθοποιό να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν: “Με λυπεί το γεγονός ότι οι δηλώσεις μου ερμηνεύτηκαν με αυτό τον τρόπο. Η Τζεν είναι ένας εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, και παραμένει φίλη μου. Έχουμε μια σημαντική σχέση την οποία θεωρώ πολύτιμη. Αυτό που ήθελα να πω, δεν ήταν πως η Τζεν ήταν βαρετή, αλλά ότι εγώ γινόμουν βαρετός για τον εαυτό μου και πως εγώ ευθυνόμουν γι’ αυτό”. Και άντε μετά να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b