Συνεργασία της Rihanna με τους Coldplay!
Όλοι φαίνεται ότι θέλουν να συνεργαστούν με τη Rihanna! Κι αυτό διότι πρόκειται για ένα σίγουρο χαρτί για τις υψηλές θέσεις στα charts.
A
A
Στο ίδιο μήκος κύμματος κινούνται και οι Coldplay, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι στο νέο τους album “Mylo Xyloto” θα υπάρχει ένα κομμάτι όπου θα συμμετέχει στα δεύτερα φωνητικά η Rihanna. Το κομμάτι είναι το “Princess Of China”.
Ο Chris Martin ομολόγησε πως χρειάστηκε κόπο και θάρρος για να πετύχει αυτήν την συνεργασία, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Sun: “Χρειάστηκε βέβαια αρκετό χρόνο και θάρρος για να την πλησιάσω”. Παραδέχθηκε, πάντως, ευλογώντας τα γένια του, ότι ” τελικά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, ίσως γιατί αποφάσισε να τραγουδήσει ένα πολύ διαφορετικό κομμάτι απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει.”
Το “Mylo Xylotο” (προφέρεται my-lo zy-letoe) θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Nefeli Walking Undercover live στο Underflow Record Store
Με αυτές τις σειρές θα “κολλήσουμε” τον Νοέμβριο
66ο ΦΚΘ: Οι αδερφοί Νάσσερ πιστεύουν ότι η κατοχή της Γάζας θα τελειώσει πολύ σύντομα
Το Σταύρος Λάντσιας Octet παρουσιάζει το “Waving Hands” στο Half Note
Σε ποιες μουσικές σκηνές θα δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν;
Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου “πάει” Θεσσαλονίκη
Το Acting On Camera Seminar επιστρέφει για έκτη φορά στην Αθήνα
«Η Λέλα και η Λέλα» μάς βάζουν στον κόσμο του νέου έργου του Ανδρέα Στάικου
Ριφιφί: Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια και της COSMOTE TV στο 66ο ΦΚΘ
Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στον Σταυρό του Νότου