MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Elisabetta Canalis: “Μαρτύριο” ο χωρισμός της με τον George Clooney

Άνοιξε την καρδιά της η Elisabetta Canalis και παραδέχθηκε ότι είναι ακόμα νωπό το τραύμα του χωρισμού της με τον super star του κινηματογράφου κι έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες και γυναικοκατακτητές παγκοσμίως, George Clooney.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To μοντέλο από την Ιταλία έδωσε συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό Chi, όπου παραδέχθηκε πως βλέπει το τέλος της σχέσης της με τον Clooney ως μια προσωπική της αποτυχία. Υπάρχουν, μάλιστα, φήμες ότι η Ιταλίδα ήθελε η σχέση να εξελιχθεί σε γάμο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον μποέμ star του Hollywood, που προτιμά να είναι ελεύθερος κι ωραίος.

Όπως τόνισε η Elisabetta, στις σχέσεις της ψάχνει την σιγουριά και την ασφάλεια. Γι’ αυτό και της στοίχισε ο χωρισμός της με τον George. Μάλιστα, όπως κάθε χωρισμός, έτσι κι αυτός κάνει την Ιταλίδα, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή ως ερωμένη του Clooney, της φέρνει έναν απαισιόδοξο απολογισμό για την ερωτική της ζωή: “Πάντοτε έβλεπα ψυχρούς και καταπιεστικούς άντρες, σαν τους σωστούς άντρες για μένα. Πρέπει να δεχτείς ότι ο Πρίγκιπας του παραμυθιού, που θα έρθει να σε σώσει, δεν υπάρχει!”

Μια απορία: Ο George Clooney είναι ψυχρός, αυταρχικός ή και τα δύο; Πάντως, από ό,τι καταλαβαίνουμε, σίγουρα δεν είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού.

H σχέση Clooney- Canalis κράτησε από το 2009 έως το 2011.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b