MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μη δίνετε FERRARI στα νιάνιαρα! – Ο J. Bieber τράκαρε!

Αυτά γίνονται όταν επιτρέπουν σε ανήλικα στις ΗΠΑ, όχι μόνο να οδηγούν, αλλά και να οδηγούν ό,τι γουστάρουν! Ο Justin Bieber, o ανήλικος πιτσιρίκος της pop, αυτό το… “χρυσό” μικρομέγαλο της παγκόσμιας σκηνής, που έχει φανατικούς θαυμαστές και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς, τράκαρε οδηγώντας αυτοκίνητο. Και όχι όποιο και όποιο. Ένα κτήνος ιπποδύναμης, μια Ferrari 430!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Justin Bieber με την  Ferrari του τράκαρε  στην περιοχή Valley του Los Angeles με ένα  Honda Civic. Στη Ferrari επέβαινε και η προσωπική του βοηθός, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς κι από τα δύο αυτοκίνητα στο τρακάρισμα.

Το παράξενο, βέβαια, δεν είναι ότι τράκαρε, αλλά το ότι έχει Ferrari στην κατοχή του, όντας μόλις 17 χρονών. To ατύχημα δεν ήταν σοβαρό, αλλά οπωσδήποτε είναι επικίνδυνο ανήλικοι celebs να οδηγούν ό,τι πιο ακριβό και πιο ισχυρό σε ιπποδύναμη μπορούν να αγοράσουν με τα αμύθητα πλούτη, που έβγαλαν τόσο νωρίς στη ζωή τους!

Δεν ξέρω τί νόμοι υπάρχουν στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα αυτόν τον συγκεκριμένο, που αφήνει ανήλικους να οδηγούν, δεν μπορούμε να τον έχουμε για πρότυπο στην Ελλάδα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b