MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρινη Rihanna στο Madame Tussauds με ζαρτιέρες και… παλιό κούρεμα!

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds του Βερολίνου εξέθεσε χθες ένα ακόμα κέρινο ομοίωμα της Rihanna, το οποίο συνολικά ο ξένος τύπος βρήκε μια αρκετά πειστική αναπαράσταση διάσημης pop τραγουδίστριας. Η pop star παρουσιάζεται με μπλε φορμάκι, ζαρτιέρες και κόκκινο μαλλί. Ασφαλώς, θυμίζει Rihanna, σε αντίθεση με άλλα ομοιώματα, τα οποία κατά καιρούς έχουν εκτεθεί και δεν θυμίζουν σε τίποτα την διάσημη ιστορική μορφή ή διασημότητα, που υποτίθεται ότι αναπαριστούσαν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με ελληνικά sites και media, πάντως, η τραγουδίστρια από τα νησιά Barbados, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει παραδεχθεί και τον … εθισμό της στο παγωτό, έγινε έξαλλη με την εικόνα του κέρινου ομοιώματός της. Ο λόγος είναι πως την δείχνει με παλιό κούρεμα, το οποίο, πλέον, έχει αλλάξει, κάτι που θεώρησε ότι την προσβάλλει, αλλά και ότι αποτελεί ένα step back για το image της.

Με δεδομένο ότι η Rihanna αλλάζει τα κουρέματα, όσο γρήγορα αλλάζει και σουτιέν, είναι δύσκολο κάποιο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων να την προλάβει στις  στυλιστικές αλλαγές της.

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, η είδηση αυτή παίζει μόνο σε ελληνικά site. Από το γκουγκλάρισμα που κάναμε, δεν μπορέσαμε να την επιβεβαιώσουμε από ξένα sites. Οι αγγλόφωνοι ιστότοποι εκτιμούν ότι μοιάζει στην Rihanna το νέο κέρινο ομοίωμα της, έστω και με παλαιό κούρεμα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Athens Baroque Festival: Το πάθος του μπαρόκ ζωντανεύει στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Μουσικό αντάμωμα και λαϊκό γλέντι στη Γλυφάδα με ελεύθερη είσοδο
ShowBiz
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
Μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία στην Κέρο
Μουσικά Νέα
Ο Νέγρος του Μοριά ντυμένος τσολιάς ερμηνεύει το “Δελτίο” στο COLORS
Εταιρικές Δράσεις
Το Aperol απογείωσε το Primer Music Festival 2025 με ένα εντυπωσιακό drone show
Μουσικά Νέα
«Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου δεν μοιάζει με κανένα άλλο φεστιβάλ μουσικής δωματίου»
Μουσικά Νέα
Φεστιβάλ Κρήτης: Η ΚΟΑ τιμά τα 100 χρόνια Μίκη Θεοδωράκη με δύο συναυλίες
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Συναυλία στην Πλατεία Αριστοτέλους με ελεύθερη είσοδο
Αφιέρωμα
Plissken 2025: 8 acts που ανυπομονούμε να δούμε στο πιο εκρηκτικό διήμερο
Art & Culture
Όταν το παρελθόν συνάντησε το μέλλον της μουσικής στην Καλαμάτα
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Η ομάδα Λούστροι σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο ρεμπέτικο