Ξανά μαζί Martin Scorsese και Leonardo Di Caprio
Το ντουέτο Martin Scorsese- Leo Di Caprio φαίνεται να είναι αχώριστο. Μετά τις ταινίες Συμμορίες της Νέας Υόρκης, The aviator, The departed, Το νησί των καταραμένων, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και νέα ταινία, στην οποία το δίδυμο θα δουλέψει ξανά μαζί.

A
A
Στην καινούρια ταινία που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης με τον τίτλο The Gambler- και η οποία φαίνεται ότι παίρνει το “πράσινο φως”- ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Leonardo Di Caprio.
Σεναριογράφος, μάλιστα, θα είναι ο William Monahan. O Monahan έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν τόσο με τον Scorsese, όσο και με τον Di Caprio στο The Departed, το οποίο στους ελληνικούς κινηματογράφους ανέβηκε με τον τίτλο “ο πληροφοριοδότης“.
Η ταινία The Gambler δεν θα έχει καμία σχέση με την ομότιτλη ταινία για την τηλεόραση, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Kenny Rogers.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
Οι μελωδίες των Επτανήσων στο Ηρώδειο με την Παλαιά Φιλαρμονική Κερκύρας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Σινεμά κόντρα σε κάθε εμπόδιο – Τι θα κρατήσω από το φετινό Φεστιβάλ Δράμας
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης