MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο … κουβαρντάς Jay-Z! – Ξόδεψε 250 χιλιάδες δολάρια για σαμπάνιες σε μία βραδιά!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Για να είσαι star πρέπει να συμπεριφέρεσαι και σαν star, λέγεται στην ταινία Velvet Goldmine. Κάπως έτσι σκέφτηκε φαίνεται και οδιάσημος καλλιτέχνης του hip-hop και σύζυγος της Beyonce, Jay-Z και ξόδεψε σε μία βραδιά 250 χιλιάδες δολάρια σε σαμπάνιες!

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το πρόβλημα του Jay-Z ήταν ότι στο ίδιο club, που διασκέδαζε, πριν μερικούς μήνες είχε βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας basket  Dallas Mavericks Mark Cuban, ο οποίος γιόρταζε το special γεγονός της κατάκτησης του NBA από την ομάδα του. Ο Cuban τότε ξόδεψε ένα τεράστιο ποσό- που ξεπέρασε τα 100 χιλιάρικα δολάρια- σε σαμπάνιες. Κι ο Jay-Z το ήξερε!

Ο διάσημος star του hip-hop με περιουσία που εκτιμάται στα 450 εκατ. δολάρια, προφανώς θεωρεί ότι κάθε μέρα της ζωής του είναι μια αφορμή για γιορτή. Έτσι  δεν μπορούσε να ανεχτεί να τον ξεπεράσει ο “ταπεινός” ιδιοκτήτης μιας ομάδας μπάσκετ κι άρχισε να παραγγέλνει τις πιο ακριβές σαμπάνιες του Liv nightclub στο Fontainebleau Hotel!

Γρήγορα ξεπέρασε τον αντίπαλο του σε αυτήν την ηλίθια- κατά τη γνώμη μου- πλειοδοσία σπατάλης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος άφησε και φιλοδώρημα στις σερβιτόρες και τους σερβιτόρους του μαγαζιού ένα ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων! (Τουλάχιστον αυτά πήγαν στο εργαζόμενο προσωπικό…)

Ίσως, όλες αυτές οι επιδείξεις πλουτισμού να φαίνονται κάπως προκλητικές σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης. Ωστόσο, δεν είναι παρά η κορυφή της πυραμίδας σε μια νοοτροπία του “καταναλώνω, άρα υπάρχω” και του “είσαι ό,τι έχεις“, που σε κάποιο βαθμό δημιούργησαν και τη φούσκα της οικονομίας, που έσκασε και προκάλεσε τόσα προβλήματα στις κοινωνίες παγκοσμίως.

Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Bella Ciao #52: «The Orange Plague» – Στην πλάτη του αυτοκράτορα
Art & Culture
“Χωρίς μπλε, δεν υπάρχει πράσινο”: Η Γη έχει κάτι να μάς πει και η Μαρία Φραγκουδάκη τής δίνει φωνή
Art & Culture
Η Νεφέλη Μαϊστράλη και ο Θανάσης Ζερίτης πιστεύουν ότι στη γενιά τους δεν ανήκει τίποτα
Art & Culture
Ένας αιώνας Cahiers d’art στο Μουσείο Μπενάκη
Επίκαιρα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
Επίκαιρα
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξε στην Κυψέλη το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής και Ακουστικών Βαρηκοΐας στην Ελλάδα
Art & Culture
Ήταν όλοι εκεί! Το party για τα 30 χρόνια Monopoli σε 100 φωτογραφικά κλικ
Αφιέρωμα
30 Xρόνια Monopoli: Όσα ζήσαμε, όσα μοιραστήκαμε
Art & Culture
Στην πρόβα: “Γκλόρια” στο Θέατρο Χορν - Εργασιακός κανιβαλισμός με φόντο ένα glam περιοδικό (video)
Εκδηλώσεις
Συνέδριο για το θέατρο της ελληνικής διασποράς στο Παρίσι
Art & Culture
Ο «Χρυσός Δίσκος» της Δανάης Λιοδάκη στέλνει στο Διάστημα κραυγές της Παλαιστίνης
Art & Culture
Ο πολιτισμός ως εμπειρία: Η νέα στρατηγική Hellenic Heritage