MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πανηγυρική έναρξη για το 33o River Party

To μυστικό το πήρε το ποτάμι για μία ακόμα χρονιά και χιλιάδες νέοι κατέκλυσαν το Νεστόριο Καστοριάς ήδη από την πρώτη μέρα του 33ου River Party.

Monopoli Team

Η αυλαία του River Party άνοιξε στο Youth Stage -τη νέα σκηνή του φεστιβάλ που εγκαινιάστηκε φέτος- με νεανικές μπάντες που κέρδισαν την συμμετοχή τους μέσω διαγωνισμού στην σελίδα του River Party στο Facebook.

 

Στο Green Stage, το συγκρότημα που ζέστανε την ατμόσφαιρα και έδωσε το ρυθμό ήταν οι Pennny & The Swingin’ Cats με τραγούδια που ταξίδεψαν το κοινό ανάμεσα στις δεκαετίες και με κύριο ηχόχρωμα το swing.

 

Tην Κεντρική Σκηνή εγκαινίασε ο μοναδικός Shantel. Βαλκανικές μελωδίες, βουλγάρικα παραδοσιακά τραγούδια, ελληνικά λαϊκά με techno & disco beat δημιούργησαν μία ξέφρενη ατμόσφαιρα και συγκέντρωσαν όλους τους θαμώνες του φεστιβάλ μπροστά στην σκηνή και γύρω από το ποτάμι. Την σκυτάλη πήραν οι Locomondo και απογείωσαν το κέφι με τους reggae, ska και latin ρυθμούς τους και την αστείρευτη ενέργειά τους.

Η βραδιά άλλαξε ύφος και ολοκληρώθηκε με τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, οι οποίοι παρέσυραν το κοινό στα δικά τους “σκοτεινά” μονοπάτια, με ροκ μπαλάντες και εσωστρεφείς ιστορίες. Το encore κράτησε περισσότερο από μισή ώρα, ενώ ο Παύλος Παυλίδης δεν παρέλειψε και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, τα οποία παρουσίασε σε διαφορετικές διασκευές, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αμέσως μετά ο κόσμος μεταφέρθηκε στο dance stage και αφέθηκε στις μουσικές επιλογές του Αssot Manoukian μέχρι το ξημέρωμα!

 

Όλα συνηγορούν πως η φετινή διοργάνωση θα είναι η πιο επιτυχημένη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς ήδη από την πρώτη μέρα του φεστιβάλ υπολογίζεται ότι η προσέλευση του κόσμου είναι 5πλάσια από την περσινή. Τα πενταήμερα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ τα μονοήμερα γίνονται ανάρπαστα.


Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του φεστιβάλ

Φωτογραφίες: Λουκάς Ζιάρας

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b