Συνεργασία της Lady Gaga με την Cher
Δύο από τις εκκεντρικότερες και πιο επιτυχημένες ντίβες της διεθνούς pop σκηνής, η Lady Gaga και η Cher θα συνεργαστούν. Οι δύο τραγουδίστριες θα ενώσουν τις φωνές τους και τα image τους στο νέο track της Cher “The greatest thing”, το οποίο έχει γράψει η ίδια η Gaga.
A
A
Η Cher δήλωσε στο Twitter ότι ανυπομονεί να βάλει η Gaga τη φωνή της στο The Greatest Thing, καθώς όπως πιστεύει, θα το απογειώσει!
Είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει το «Greatest Thing» αφού θα περιλαμβάνεται στον δίσκο που η Cher ετοιμάζει αυτό τον καιρό, τον πρώτο της με πρωτότυπο υλικό από το 2001.
Το κομμάτι αυτό θα είναι άλλο ένα δείγμα της δουλειάς της Lady Gaga, ως τραγουδοποιού. Η διάσημη diva της pop δεν γράφει τραγούδια μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για αρκετούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Jennifer Lopez και οι Pussycat Dolls.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Lana Del Rey: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της, εμπνευσμένο από τον σύζυγό της
Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
«Άδειος Χώρος»: Παράταση αιτήσεων συμμετοχής για το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Νέων Δημιουργών και Ομάδων
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στηρίζει τις δράσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου
Αγγέλων Βήμα: Έκθεση του David W. Kaneen στο πλαίσιο του αφιερώματος για την Αυστραλία
«Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές της ζωής»: Μια νέα εμπειρία στον κινηματογράφο Athinaion Experience Powered by Allianz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Δύο νέες περιορισμένες εκδόσεις από τον George Russell και την IWC Schaffhausen σε χαρακτηριστικό μπλε χρώμα
Το Βρετανικό Μουσείο αφαιρεί τη λέξη «Παλαιστίνη» από επιγραφές εκθεμάτων