MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νεκρή η Amy Winehouse!

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι υπηρεσίες πρώτης βοήθειας δέχθηκαν κλήση να μεταβούν στο διαμέρισμα της  στο Κάμντεν, λίγο πριν τις 18:00 (ώρα Ελλάδος) το απόγευμα του Σαββάτου,  ωστόσο δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός λίγη ώρα αφότου η είδηση μεταδόθηκε από το δίκτυο Sky News, κάνοντας αστραπιαία το γύρο του κόσμου.

Αδιευκρίνιστα είναι ακόμα τα αίτια του θανάτου της τραγουδίστριας. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του Back to Black αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας της και πολλές φορές νοσηλεύθηκε σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Η απώλεια είναι μεγάλη για τη μουσική. Η Amy Winehouse έκανε τεράστια καριέρα και τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας  μόλις με δύο δίσκους! Το 2003, σε ηλικία μόλις 20 ετών έκανε το ντεμπούτο της Frank, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων στη Βρετανία, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

Η καριέρα της απογειώθηκε το 2006 με το δίσκο της δεκαετίας Back to Black, που έχει πουλήσει έως σήμερα πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Ο δίσκος έμεινε για μήνες στις κορυφές των αμερικανικών τσαρτ και κέρδισε πέντε βραβεία Γκράμι.

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/KUmZp8pR1uc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Δράσεις
Δικαίωμα στη Μουσική: Η ΚΟΑ συνεχίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα
ShowBiz
Η Βίκυ Λέανδρος σε μια εμφάνιση – έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision
Μουσικά Νέα
30 χρόνια Γιάννης Κότσιρας: Sold out η πρώτη συναυλία στο Θέατρο Βράχων – Νέα ημερομηνία
Μουσικά Νέα
Η Μαρίνα Σπανού θα δώσει μια δωρεάν συναυλία στο Θησείο – εκεί που όλα ξεκίνησαν
Μουσικά Νέα
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή
Μουσικά Νέα
Titanic Ocean: Η ταινία της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη με τη μουσική της Kid Moxie στο Φεστιβάλ Καννών 2026
Μουσικά Νέα
Ο Claudio Constantini για πρώτη φορά στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Οι Blazin’ Quartet φέρνουν την “Κοσμογονία” τους στο Half Note Jazz Club
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Μουσικά Νέα
Léna: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του λαουτίστα και συνθέτη Βασίλη Κώστα
Μουσικά Νέα
Cuál Es La Razón: Νέο τραγούδι από τον David Byrne λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί στο Sani Festival 2026