MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νεκρή η Amy Winehouse!

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι υπηρεσίες πρώτης βοήθειας δέχθηκαν κλήση να μεταβούν στο διαμέρισμα της  στο Κάμντεν, λίγο πριν τις 18:00 (ώρα Ελλάδος) το απόγευμα του Σαββάτου,  ωστόσο δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός λίγη ώρα αφότου η είδηση μεταδόθηκε από το δίκτυο Sky News, κάνοντας αστραπιαία το γύρο του κόσμου.

Αδιευκρίνιστα είναι ακόμα τα αίτια του θανάτου της τραγουδίστριας. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του Back to Black αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας της και πολλές φορές νοσηλεύθηκε σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Η απώλεια είναι μεγάλη για τη μουσική. Η Amy Winehouse έκανε τεράστια καριέρα και τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας  μόλις με δύο δίσκους! Το 2003, σε ηλικία μόλις 20 ετών έκανε το ντεμπούτο της Frank, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων στη Βρετανία, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

Η καριέρα της απογειώθηκε το 2006 με το δίσκο της δεκαετίας Back to Black, που έχει πουλήσει έως σήμερα πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Ο δίσκος έμεινε για μήνες στις κορυφές των αμερικανικών τσαρτ και κέρδισε πέντε βραβεία Γκράμι.

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/KUmZp8pR1uc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b