MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πούτιν: Σκίζουν τα ρούχα τους για χάρη του οι Ρωσίδες (video)!

Στριπτίζ και εξουσία πάνε πλέον μαζί! Μετά τα μπούγκα- μπούγκα πάρτι του μεσόγειου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έρχεται κι ο Βλαντιμίρ Πούτιν από το Βορά να μας δείξει πως κάνεις πολιτική με στιλ ερωτικό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο παντοδύναμος πρωθυπουργός της Ρωσίας είναι γνωστό πως δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κανένα μέσο, για να αναπαράγει την εξουσία που κατέχει. Η νέα εκλογική του εκστρατεία είναι σέξι και όποιος αντέξει! Έβαλε την ομάδα μοντέλων “Στρατός του Πούτιν” να απευθύνει προσκλητήριο στις Ρωσίδες να δείξουν την υποστήριξή τους στον Ρώσο πρωθυπουργό σκίζοντας τα ρούχα τους!

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι κοπέλες, που εμφανίζονται, ανακοινώνουν έναν διαγωνισμό στον οποίο ρωσίδες καλλονές καλούνται να σκίσουν κάτι για τον Πούτιν και να ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο, με έπαθλο ένα iPad.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια συναντά δύο φίλες της να κάνουν ηλιοθεραπεία φορώντας προκλητικά μπλουζάκια με την επιγραφή “Θα σκίσω τα ρούχα μου για τον Πούτιν”. Το βίντεο τελειώνει με τις κοπέλες να πραγματοποιούν την … “απειλή” τους και να σκίζουν τα μπλουζάκια τους για χάρη του Ρώσου ηγέτη.

Όπως βλέπουμε από το screen cap η κοπέλα φοράει βέρα. Όμως, ένας γάμος ή ένας αραβώνας δεν είναι τίποτα μπροστά στην επανεκλογή του … μέγιστου Βλαντιμίρ!

Γιώργος Σμυρνής

[iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/klcyPNIA698″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Επίκαιρα
Από τον Οκτώβριο μεταμοσχεύσεις σε παιδιά και στην Ελλάδα στο Ωνάσειο Κέντρο
Επίκαιρα
Αυτές οι 12 παραλίες της Ελλάδας χάνουν τη “Γαλάζια Σημαία” για το 2025
Επίκαιρα
Ποιοι είναι οι 5 βασικοί τύποι ταξιδιωτών που επιλέγουν φέτος τα ελληνικά νησιά;
Αφιέρωμα
Τα βιβλία των διακοπών – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Ψυχογιός
Επίκαιρα
Τεχνητή Νοημοσύνη και Εργασία: Ποια επαγγέλματα απειλούνται περισσότερο;
Art & Culture
Οι Seeds ρίχνουν σπόρους παραδοσιακής μουσικής στη Μικρή Επίδαυρο
Επίκαιρα
Οι 10 μεγαλύτεροι σεισμοί της σύγχρονης ιστορίας – Πού κατατάσσεται ο νέος σεισμός της Καμτσάτκα
Αφιέρωμα
Τα βιβλία των διακοπών – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Διόπτρα
Επίκαιρα
Βενετία: Αίτημα για αύξηση του τέλους εισόδου ώστε να περιοριστεί η εισροή τουριστών
Art & Culture
Ο επίλογος της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Επίκαιρα
Δυτική Όχθη: Νεκρός ο ακτιβιστής που βοήθησε στο οσκαρικό No Other Land