MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Βουτιά στα Δώρα” στο Athens Metro Mall

Δώρα από διακοπές μέχρι σκούτερ και εμπορεύματα από τα καταστήματα του Athens Metro Mall επιφυλάσσει στους επισκέπτες του το εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο.

Monopoli Team

Το Athens Metro Mall εγκαινιάζει την περίοδο των εκπτώσεων στις 15 & 16 Ιουλίου με το ζωντανό παιχνίδι “Βουτιά στα Δώρα” και με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ταχύτητας και ερωτήσεων, που θα εκτυλιχθεί ζωντανά στο Athens Metro Mall από τις 18:00, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν περισσότερα από 500 δώρα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall έχουν τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων (έως και τις 31 Αυγούστου) να λάβουν μέρος στην κλήρωση για δύο scooters της Peugeot Scooters, αξίας € 3.000,00 και δύο πακέτα διακοπών με 3ημερη διαμονή για δύο ζευγάρια σε Μύκονο και Σαντορίνη, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αξίας € 1.200,00. Με την επίδειξη της απόδειξης των αγορών, από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου, ανεξαρτήτως ύψους, συμπληρώνετε τη σχετική φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο information desk του Εμπορικού  Κέντρου και παίρνετε αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση για τα μεγάλα δώρα. Όσο περισσότερο ψωνίζετε, τόσο περισσότερο συμμετέχετε και τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, 210 9769444

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b