MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έλλειψη Τακτ!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγενές – και τολμώ να πω θρασύτατο – από το να σε βλέπει κάποιος γνωστός, φίλος, συνεργάτης κλπ, και να σου λέει «ααα! πολύ κουρασμένος φαίνεσαι σήμερα» ή «δεν πάει η γραβάτα που φοράς με το κουστούμι σου» ή «μα τι συνδυασμός χρωμάτων είναι αυτός που επέλεξες σήμερα» και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, που είναι ικανό να σου καταστρέφει τη καλή διάθεση που ενδεχομένως να έχεις όταν πηγαίνεις στην εργασία σου.

Monopoli Team

Αυτό, που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, που κάνουν τέτοια σχόλια είναι, ότι αν κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη, είμαι σίγουρος, ότι δεν θα τους πει ότι «είναι οι ωραιότεροι, η οτιδήποτε άλλο θετικό», αλλά ίσως πέσει και σπάσει (ο καθρέπτης), από την κακογουστιά που βλέπει στο είδωλο που κάθεται μπροστά του.

Κατά συνέπεια, ας ρίξουν μια ματιά στον καθρέπτη όσοι αρέσκονται να σχολιάζουν με κακεντρέχεια τους άλλους, και αν μείνουν ευχαριστημένοι με το είδωλο τους, τότε ας κάνουν τον σταυρό τους, που τους έδωσε ο θεός, έστω και κάτι να θαυμάζουν σε αυτόν, και ας αφήσουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση έλλειψη τακτ, ευγένειας και αυτογνωσίας στους ανθρώπους. Ας αφήσουν την έλλειψη όλων των παραπάνω, αλλά και σχετικότητας, στους επί παντός του επιστητού, γλάστρες και μαϊντανούς των life style τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίοι δεν κοιτούν το χάλι τους, αλλά σχολιάζουν το χάλι των όμοιων τους και μη!

Πάνος Τσαγκαράκης
[email protected]

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Cine News
Πέντε ταινίες της Diane Keaton που αγαπήσαμε – και πού θα τις δείτε
Art & Culture
Η επαναφορά του Daniel Day Lewis στην οθόνη και στην Αθήνα
Art & Culture
Ζυλιέν Γκοσλέν: Δουλειά μου είναι ν’ αναλαμβάνω μεγαλύτερα ρίσκα
Art & Culture
«Στην εξοχή» στο θέατρο Αποθήκη - Ένα θρίλερ στο δάσος
Επίκαιρα
Ειδοποιήσεις σε ιδιοκτήτες για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Ακολουθούν πρόστιμα
Art & Culture
Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ζωντανεύει ξανά – Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Art & Culture
All Aboard: Η μετάβαση ως τέχνη στο αεροδρόμιο της Αθήνας
Επίκαιρα
Συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: Τι προβλέπει η πρώτη φάση της εκεχειρίας
Επίκαιρα
«Τέλος» οι σκαλωσιές από τη δυτική πλευρά του Παρθενώνα
Επίκαιρα
Συμμαχία για την Άγρια Ζωή: Ο άνθρωπος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τα ζώα
Art & Culture
Michael Rakowitz: Ένας φτερωτός ταύρος από κονσέρβες στο Μουσείο της Ακρόπολης
Επίκαιρα
Οδηγός για το φετινό επίδομα θέρμανσης – Οι πληρωμές και τα κριτήρια