MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αναβάλλεται η συναυλία των Duran Duran στη Θεσσαλονίκη!

Οι Duran Duran αναβάλλουν την περιοδεία τους σε όλη την Ευρώπη και ακυρώνουν από σήμερα όλες τις καλοκαιρινές τους συναυλίες. Και η πολυαναμενόμενη συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη, στις 26 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο λόγος που οδήγησε το συγκρότημα στο να πάρει αυτήν την απόφαση, είναι σοβαρά προβλήματα στην φωνή του τραγουδιστή του γκρουπ, Simon Le Bon, ο οποίος οφείλει να ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι και πάλι δυνατός και απολύτως υγιής ώστε να συνεχίσουν την περιοδεία τους.

Με βάση την ανακοίνωση που έστειλε το συγκρότημα, θα ανακοινώσουν σύντομα νέες ημερομηνίες και θα δώσουν ένα πλήρες πρόγραμμα για να αποζημιώσουν τους αναρίθμητους fan τους σε όλες τις πόλεις – σταθμούς της αρχικά προγραμματισμένης περιοδείας τους.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης. Επίσης, όσοι θέλουν μπορούν να περιμένουν την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας και να κρατήσουν τα εισιτήριά τους για τη συναυλία αυτή, καθώς θα ισχύουν κανονικά.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b