MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Thirty Seconds to Mars “σάρωσαν” στα Kerrang! Awards

Οι Thirty Seconds to Mars ήταν οι μεγάλοι νικητές των φετινών Kerrang! Awards, των πιο σημαντικών βραβείων της ροκ μουσικής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το εκρηκτικό συγκρότημα, που θα βρεθεί στη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία Best International Band και Best Single για το super hit τους Hurricane.

Οι Thirty Seconds to Mars ξεχώρισαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ μουσικής, ενώ για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, κερδίζουν το βραβείο Best International Band, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η κορυφή έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς για το συγκρότημα. Τα φετινά βραβεία Kerrang! έρχονται ως επισφράγισμα μίας διετούς παγκόσμιας περιοδείας με πολλά sold out shows, ενώ το άλμπουμ τους “This is War”, έχει πέντε μεγάλα hits, παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο frontman του συγκροτήματος Jared Letο, στα Kerrang! Awards, δήλωσε: «είναι μία πολύ καλή ευκαιρία μέσα από αυτά τα βραβεία, να ευχαριστήσουμε την εκπληκτική οικογένεια των φαν μας, από όλο τον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το ότι αυτό το υπέροχο ταξίδι, σημαδεύτηκε με αυτό το γεγονός… Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε στην Ευρώπη και να παρουσιάσουμε το show μας, σε όλο τον κόσμο».

Οι Thirty Seconds to Mars αποτελούν τα τελευταία χρόνια μαζί με ελάχιστους άλλους καλλιτέχνες, την ελίτ της σύγχρονης ροκ μουσικής και θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, στην Αθήνα.

[iframe width=”425″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/5ZwMbY-leMM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b