MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Ταλέντο” στην τέχνη και στο… κρασί!

Ένα art & wine gallery άνοιξε πρόσφατα στο Κολωνάκι, με σκοπό την προβολή νέων καλλιτεχνών αλλά και τη γευσιγνωσία κρασιού, υπό τον τίτλο “Talento”.

Monopoli Team

Στο νούμερο 7 της οδού Χάρητος, παρουσιάζονται κάθε μήνα νέοι, ταλαντούχοι δημιουργοί (σχεδιαστές κοσμημάτων, ρούχων, αντικειμένων, φωτογράφοι, ζωγράφοι κ.ά.), συνοδεία επιλεγμένων κρασιών. Ιδιαίτερα ελληνικά κρασιά -βιολογικά ή περιορισμένης παραγωγής- προσφέρονται και πωλούνται στον χώρο. Επίσης, οι φίλοι του TALENTO λαμβάνουν τακτικές προσκλήσεις σε wine tasting events.

Τα επίσημα εγκαίνια του TALENTO Art & Wine Gallery θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2011. Μέχρι τότε, στην καρδιά του καλοκαιριού, μας προσφέρει μια δροσερή γεύση οίνου και τέχνης, φιλοξενώντας για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο κοσμήματα της Κυριακής και της Ελευθερίας Πελώνη. Οι καλλιτέχνιδες, αντλώντας έμπνευση άλλοτε από τη φύση και άλλοτε από τον άνθρωπο και τα συναισθήματά του, παρουσιάζουν κοσμήματα σε διάφορες φόρμες και γραμμές, χρησιμοποιώντας ως βάση το χρυσό και το ασήμι, εμπλουτίζοντας τις δημιουργίες τους με πολύτιμες πέτρες -σε μεγάλη χρωματική γκάμα- κοχύλια, ύφασμα, αλλά και ασυνήθιστα υλικά όπως η εφημερίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, για πιθανή συνεργασία, καθώς και για να λαμβάνετε τις προσκλήσεις για εκδηλώσεις του TALENTO Art & Wine Gallery, επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Facebook: www.facebook.com/talentogallery.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9XISbNYsmfs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b