MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επισκεφθείτε το Athens Fasjion Week από τις 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου διασήμοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις κολλεξιον για το φθινόπωρο/χειμώνα 2011 στη ”Τεχνόπολις” στο Γκάζι.

Επισκεφθείτε το Athens Fasjion Week από τις 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου - Monopoli.gr
Monopoli Team

Από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας ATHENS FASION WEEK στην ”Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ από το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με την επίδειξη του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου, ο οποίος θα παρουσιάσει τη συλλογή dassios arabesque που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Τα χρήματα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της παγκόσμιας οργάνωσης ”Make a Wish”(Κάνε- Μια- Ευχή).

Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας ANDRIA, ASLANIS, CORΙNA VLADESCU, DELIGHT, DIMITRIS DASSIOS, DIMITRI ZAFIRIOU, EMPIRE by ALICE MARIE HAJIPANAYI, EVANGELOS KAVATHAS, KATERINALEXANDRAKI, KATHY HEYNDELS, LUKAS, MAKIS TSELIOS, MINA STONE, NIKOS – TAKIS, CRISTINA NITOPI, PANOS APERGIS, SOTIRIS GEORGIOU, PARIS VALTADOROS, VASSILIOS KOSTETSOS θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση παρουσιάζοντας τις κολλεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12. Επιπλέον, θα υπάρχει αφιέρωμα στην Ελληνική Εκπαίδευση Μόδας και τους νέους σχεδιαστές και ομαδική επίδειξη τελειόφοιτων σχολών μόδας και διαγωνισμός νέων σχεδιαστών.

Στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας η τέχνη και η μόδα θα έχουν ξεχωριστή θέση. Θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο ”Lightness of being 2 από καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους και ζωγράφους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα θέματά τους που έχουν ως πηγή έμπνευσης τη σχεδιάστρια μόδας Daphne Valente.

Στο χώρο τον εκδηλώσεων θα λειτουργήσει Workshop με θέμα το ”Ρούχο ως Κατοικία του Σώματος” σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών. Το εργαστήριο θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις εργασίες των φοιτητών καθημερινά από 18:00 – 23:00.Η τελική παρουσίαση που θα είναι ανοιχτή στο κοινό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στη λήξη των εκδηλώσεων.

Ο τρίτος άξονας των εκδηλώσεων έχει τίτλο Inspiring Labs(Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TEXMEDIN), με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά της Μεσογείου ως πηγή έμπνευσης για σχεδιαστές νέων συλλογών και προϊόντων. Θα ακολουθήσει έκθεση των νέων σχεδιαστών που θα παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους την Κυριακή 3 Απριλίου.

Τέταρτος άξονας είναι το Fashion Video Art με τους :PARTHENIS, σκηνοθεσία-φωτογραφία: Roberta Nitsos, project manager Μηνάς Μηνατσής,SOTIRIS GEORGIOU, σκηνοθεσία-φωτογραφία: Ρούλας Ρέβη, project manager Μηνάς Μηνατσής, DIMITRI ZAFIRIOU, σκηνοθεσία-παραγωγή: Stavro Christo Vlahakis.

Κατά τη διάρκεια της οργάνωσης, θα λειτουργεί Night Boutique, στην οποία το κοινό που θα επισκέπτεται τους χώρους της διοργάνωσης θα μπορεί να αγοράζει ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές.

Προσκλήσεις για τις επιδείξεις μόδας διατίθενται από τους σχεδιαστές μόδας των επιδείξεων και από:

  • Q productions (διοργανωτές Athens Fashion Week), Κολοκοτρώνη 60, 4ος όροφος, τηλ. 2103313004.

  • JGK & Associates (PR Office): Ευφορίωνος 17, Καλλιμάρμαρο, Αθήνα, τηλ. 2107012517-19

  • Dassios, Ξάνθου 7, Κολωνάκι, τηλ. 2109573582

  • Από τη Γραμματεία της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, στη «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, Πειραιώς 100, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011, στις 7 το βράδυ.

    Τιμή Πρόσκλησης: 50ευρώ, Α’ σειρά, 30 ευρώ, Β’, Γ’, Δ’ σειρά

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b